v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys
v.v. Terschuurse Boys

Ballade

Dit is de online bladerversie van de ballade. Gebruik de pijltjes aan de zijkant om te bladeren of klik op een pagina om de ballade in volledig scherm te bekijken. Na het lezen is de Ballade af te sluiten met de ESC-knop. 

Helemaal onderaan deze pagina vindt je ook alle beschikbare voorgaande edities.

 

Informatie/Colofon

Zoals iedere voetbalvereniging heeft ook v.v. Terschuurse Boys samen met k.v. Revival een clubblad. De Ballade, zoals het blad heet, bestaat al ruim 30 jaar en wordt geheel gemaakt door vrijwilligers. Op dit moment bestaat de redactie uit 10 enthousiaste leden:

  • Ab van Veluw
  • Erik van de Bunt
  • Marianne van de Glind
  • Remco van de Peut
  • Bert van de Glind
  • Rianne Lokhorst
  • Gertjan van de Bunt
  • Els van Valkenhoef
  • Daisy Bootsma

In de Ballade, die 10 keer in het jaar uitkomt, vind je verslagen, bestuursmededelingen, elftal van de maand, doorgelicht, ballengiften, standen, kortom alles wat je moet weten over v.v. Terschuurse Boys staat in het clubblad. De Ballade kan alleen bestaan door de hulp van adverteerders.

De Ballade telt inmiddels al een ruim aantal adverteerders. Mede door hun financiële steun hebben we in het verleden o.a. nieuwe stoelen voor de kantine kunnen aanschaffen, een digitale fotocamera aan de Terschuurse Boys en aan k.v. Revival kunnen schenken voor gebruik op sportpark Overbeek...


Prijzen advertenties

Per vakje is het € 22,- per kalenderjaar. Een vakje is 88,5 mm breed en 52 mm hoog. Wilt u adverteren met meerdere vakjes of een grotere advertentie dan lopen de prijzen per vakje met € 22,- omhoog. Vanaf 5 vakjes krijgt u 20% korting. Een hele pagina (10 vakjes) kost normaal gesproken € 220,-. Wij geven een korting van 25%, waardoor het totaal op € 165,- komt. Bent u geïnteresseerd in adverteren in de Ballade, stuur dan een e-mail naar ballade@terschuurseboys.nl of advertentie@terschuurseboys.nl.

Redactieadres

Erik van de Bunt, Veenburgerweg 5, 3785 LH Zwartebroek, 06-23968686, e-mail erikvdbunt@hotmail.com

Voorgaande edities

Werkt een link niet? Probeer dan via onze Issuu pagina de ballade op te zoeken via deze link.

HOSTING
Hosting realisatie door Zeptor
WEBDESIGN & REALISATIE
Webdesign en technische realisatie door GPC Systems