v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys
v.v. Terschuurse Boys

Informatie

Vereniging

Statuten Terschuurse Boys:

 1. De vereniging heeft ten doel het doen beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport in al zijn verschijningsvormen, met uitzondering van de beroepsvoetbalsport.
 2. De vereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door:
  1. Het lidmaatschap van de KNVB;
  2. Deel te nemen aan door de KNVB georganiseerde of goedgekeurde wedstrijden en evenementen;
  3. Zelf evenementen op het gebied van de voetbal sport te organiseren;
  4. De nodige accommodatie aan te brengen en in stand te houden;
 3. De vereniging mag geen winst onder haar leden verdelen.

De voetbalvereniging Terschuurse Boys is opgericht op 23 mei 1960 en speelt haar wedstrijden op Sportpark Overbeek. Dit sportpark ligt in de kern van Terschuur en wordt gedeeld met korfbalvereniging Revival. Terschuurse Boys speelt haar wedstrijden in een rood shirt, een zwarte broek en rode sokken met een zwarte band.
Sportpark Overbeek

Sportpark

Sinds 2009 hebben we naast de 2 ‘gewone’ wedstrijdvelden (veld 1 en veld 2) ook de beschikking over een kunstgrasveld (veld 3). Hier wordt veel op getraind en gespeeld. Bij afwezigheid van korfbalvereniging Revival maken we ook gebruik van hun kunstgrasveld (veld 4) Dit veld heeft de grootte van een half voetbalveld. Veld 5 is bij ons een natuurgras oefenhoek.

De kantine is het hart van de club en ligt letterlijk tussen de velden in. Het ‘groene’ terras nodigt al snel uit om bij het eerste zonnetje buiten te gaan zitten. Links van de entree van de kantine een heuse rookruimte. De kleinste bezoekers kunnen hun hart ophalen in het speeltuintje.

Sportpark Overbeek

Lidmaatschap

Om je aan te melden als spelend of ondersteunend lid bij onze vereniging kun je onderstaand aanmeldingsformulier invullen en inleveren in de bestuurskamer of mailen naar linda@terschuurseboys.nl.

Aanmeldingsformulier downloaden (PDF)

Voor vragen en informatie over het lidmaatschap kunt u altijd contact opnemen met de onderstaande mensen, of download onderstaand informatieboekje speciaal voor nieuwe jeugdleden:

Hoe werkt het ?

Wedstrijden

Behalve vriendschappelijke wedstrijden en toernooien worden de competitiewedstrijden gespeeld in district Oost van de KNVB. Iedere week hangen de te spelen wedstrijden per team op het prikbord bij de ingang van de kantine. Ook op de site www.terschuurseboys.nl kun je onder “Programma’ de wedstrijden vinden.

Verder staat het competitieprogramma op www.voetbal.nl. Daar moet je wel inloggen met je lidnummer van de KNVB. Onder clubs kan je dan verder zoeken naar Terschuurse Boys. Let op: hier staan alleen de officiële competitiewedstrijden op, dus niet de vriendschappelijke. Omdat er regelmatig wedstrijdwijzigingen zijn, is het wel belangrijk om de programma’s in de gaten te blijven houden op de site.

Afgelastingen

Als je bij slecht weer ( veel neerslag of vorst) niet weet of de wedstrijd doorgaat, kan je vanaf vrijdagmiddag kijken op teletekst pagina 603. Als de KNVB de hele competitieronde afblaast vanwege de weersomstandigheden, staat er een kruisje bij regio Oost.
Categorie A = het eerste en tweede elftal; categorie B = de rest van de teams. Verder kan je op zaterdagmorgen bellen naar de kantine, 0342-461723. Ook op de site van Terschuurse Boys worden de afgelastingen verwerkt. Als je om de een of andere reden zelf niet mee kan doen, moet je je op tijd afmelden bij je leider en/of trainer.

Trainingen

Alle teams trainen minimaal 1 x per week. Via de trainer of de leider hoor je wanneer de trainingen zijn. Het trainingsschema staat ook regelmatig in de Ballade en op de site.

Sportpark Overbeek

Tenue

Bij Terschuurse Boys heeft ieder team een shirtsponsor. Je hoeft dus niet te zorgen voor een shirt, broek of kousen. Wel moet je zelf voetbalschoenen en scheenbeschermers meenemen in je tas. Ook bij de trainingen moet je zelf voor kleding zorgen.

Reglement m.b.t. sponsorkleding

Alle teams van v.v. Terschuurse Boys zijn voorzien van kleding die door diverse sponsoren is aangeboden. Dat is natuurlijk erg mooi en geeft ook een goede uitstraling van de club. Hiervoor zijn wij de sponsoren erg dankbaar en v.v. Terschuurse Boys is er trots op dat er zoveel sponsoren bereid zijn om ieder team er goed bij te laten lopen.

De kleding moet in principe minimaal 3 jaar mee gaan. Het is dan ook noodzakelijk dat ieder team ( spelers en begeleiders) zorgvuldig om gaat met de kleding. Zeker richting de sponsoren is het  ontoelaatbaar als wij laten merken hier niet goed mee om te gaan.

De sponsorcommissie van v.v. Terschuurse Boys stelt ten aanzien van de sponsorkleding het volgende beleid:
Materiaal geschonken door sponsoren moet gebruikt worden voor de doeleinden waarvoor deze zijn bestemd. De trainingspakken zijn bedoeld om te dragen op de trainings- en wedstrijddagen van en naar het voetbalveld. De trainingspakken zijn dus NIET bestemd om tijdens de trainingen te dragen (mits hiervoor vooraf duidelijk afspraken gemaakt zijn). Het is niet toegestaan dat de sponsorkleding in de vrije tijd en dus buiten de trainings- en wedstrijddagen wordt gedragen. Tenzij hier ook afspraken over zijn gemaakt met de sponsor.

Mocht er kleding kapot gaan, dan is de speler in principe zelf verantwoordelijk voor reparatie. (e.e.a. eventueel in overleg met elftalleider en/of sponsorcommissie).

De sponsorkleding die beschikbaar wordt gesteld door een sponsor, blijft ten allen tijde eigendom van v.v. Terschuurse Boys. Wanneer de kleding vervangen gaat worden dient deze kleding te worden ingeleverd bij de vereniging. De sponsorcommissie zal dan een bestemming geven aan de kleding.

Tevens zal de sponsorkleding aan het eind van ieder seizoen ingeleverd moeten worden bij de elftalleider zodat gecontroleerd kan worden of alle aantallen nog kloppen en/of iets gerepareerd moet worden. De leider is er verantwoordelijk voor dat iedere speler zijn/haar sponsorkleding inlevert. Indien er bepaalde gebreken aan de sponsorkleding zijn, moeten deze bij  inname duidelijk gemeld worden.

Even kort de reglementen op een rijtje:

Tot slot : zorg ervoor dat de sponsorkleding representatief gedragen wordt, dit komt ten goede van de uitstraling van zowel de sponsor als van v.v. Terschuurse Boys.
Voor meer informatie over de Terschuurse Boys kleding kunt u terecht bij de sponsorclub :
Wilgo van ’t Bosch (06-12961756) en Marieke van Maanen (06-13464603) of per email : sponsorclub@terschuurseboys.nl

Team

Elk team heeft een trainer en een of meerdere leiders. Deze mensen zorgen voor de trainingen, voor de spullen, het vervoer bij uitwedstrijden en nog veel meer. Elk team wordt in het begin van het seizoen door de KNVB ingedeeld in een poule van meestal 12 teams. De meeste teams krijgen in de winterstop een nieuwe indeling al naar gelang de prestaties van de eerste helft van de competitie.

Contributie

Eèn keer per jaar wordt de contributie geïnd bij de leden. Meestal is dat halverwege het seizoen; dus november/december. We proberen de jaarcontributie zo laag mogelijk te houden om iedereen de gelegenheid te geven om bij ons te komen voetballen:

Voor de

club is de betaling via een automatisch incasso het meest voordelig en gemakkelijk. Hiervoor moet je op het inschrijfformulier de machtiging invullen, de contributie wordt dan ieder jaar automatisch afgeschreven.

 

Gastenboek website en Social Media

Op het Gastenboek kun je een berichtje achterlaten. Let daarbij wel op het taalgebruik en vermeld je naam. Bij misbruik word je geblokkeerd. De officiele Facebook pagina van Terschuurse Boys wordt onderhouden door mensen binnen de club. Heb je hier ideeen of suggesties over kun je deze altijd melden bij info@gpc-systems.nl.

HOSTING
Hosting realisatie door Zeptor
WEBDESIGN & REALISATIE
Webdesign en technische realisatie door GPC Systems