v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys
v.v. Terschuurse Boys

Meer dan voetbal alleen!

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie bestaat uit 5 of 7 vertegenwoordigers vanuit de afdelingen binnen het jeugdvoetbal van v.v. Terschuurse Boys. Er wordt gestreefd naar een goede verdeling van de vertegenwoordigers m.b.t. de verschillende leeftijdsgroepen. De verantwoordelijkheden voor de organisatie van de jeugd is door het hoofdbestuur gedelegeerd aan de jeugdcommissie. De voorzitter van de jeugdcommissie vertegenwoordigt de commissie in het hoofdbestuur en is tevens bewaker van het jeugdbeleid. Naast de reguliere wedstrijden op de zaterdag en de trainingen organiseert de jeugdcommissie het hele jaar door tal van andere activiteiten, zoals de filmavond, zaalvoetbaltoernooi, bingo, paaseieren zoeken, sportdag en uitje naar de Julianatoren.

Jeugd v.v. Terschuurse Boys

Coördinatoren

De coördinatoren stellen (deels in overleg met de jeugdcommissie) de trainers aan voor alle jeugdteams. Zij houden daarnaast actief contact met alle trainers en leiders en waar nodig adviseren zij de jeugdige jeugdtrainers wat voor trainingen er gegeven dienen te worden. Ook zijn zij het aanspreekpunt voor ouders en kinderen van de toebedeelde teams.

Bij v.v. Terschuurse Boys is voetbal voor iedereen. Jongen of meisje? Iedereen vanaf 4 jaar is van harte welkom bij Terschuurse Boys! Wil je een keer gratis meetrainen? Wil jij weten of voetballen iets voor jou is? Kom dan gewoon een paar keer gratis meetrainen. De trainingen worden gegeven op doordeweekse avonden. Kijk voor meer informatie op deze website of stuur een mailtje naar jc@terschuurseboys.nl.

Informatie kledingplan:

Jeugd v.v. Terschuurse Boys

Overige informatie:


Hoofdsponsors en voetbalmaartjes

 

HOSTING
Hosting realisatie door Zeptor
WEBDESIGN & REALISATIE
Webdesign en technische realisatie door GPC Systems