v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys v.v. Terschuurse Boys
v.v. Terschuurse Boys

WELKOM BIJ V.V. TERSCHUURSE BOYS

v.v. Terschuurse BoysTerschuurse Boys is een dorpse, maar ambitieuze voetbalvereniging gevestigd in de kern van Terschuur, gemeente Barneveld. Haar 410 leden komen behalve uit Terschuur voornamelijk ook uit Zwartebroek, Appel en verdere omtrek.

Belangrijk!

v.v. Terschuurse Boys
Terschuurse Boys in slotseconden langs Rood Wit

Terschuurse Boys in slotseconden langs Rood Wit

Terschuurse Boys was op de eerste tien minuten na de betere ploeg, maar verzuimde de wedstrijd eerder te beslissen. Pas in de 90e minuut bezorgde Hans van Essen zijn ploeg de overwinning.
meer >>
v.v. Terschuurse Boys
KantineKeukenApp Zaterdag

KantineKeukenApp Zaterdag

Wil jij je (samen met iemand anders) opgeven? Stuur een appje met je naam naar 06-13608311, dan wordt je toegevoegd aan deze appgroep. Elke maandag krijg je een appje waarin we aangeven voor welke bloktijd we nog op zoek zijn. 1 blok is ongeveer 2 uur. We helpen al verschillende mensen die meedoen. Kom je ook helpen in de keuken?
meer >>
v.v. Terschuurse Boys
Teamfotoos 1718

Teamfotoos 1718

Ook de site moet een update krijgen voor wat betreft de teamfoto's. Stuur de foto van jouw team1718 naar linda@terschuurseboys.nl met de namen van links naar rechts aub. Bedankt!
meer >>
v.v. Terschuurse Boys
Teamfoto JO11

Teamfoto JO11

Teamfoto 1718: Onder, keeper, Bart v Dijk Zittend Rick Berkhof, Mitch v Hattum, Kay v Hattum, Joran Bouw. Staand Gijs Dekker, Julian Sonsbeek, Kevin Moolenbroek Trainer Edwin Bouw, leiders/ trainers Alfred v Hattum, Herwin Hendriksen
meer >>
v.v. Terschuurse Boys
Voorbeschouwing TB tegen RoodWit58

Voorbeschouwing TB tegen RoodWit58

Na alle oefenpotjes, trainingen en bekerwedstrijden is het nu eindelijk tijd voor het ‘echie’. De eerste interessante tegenstander in de strijd in de 3e klasse B is Rood-Wit’58 uit Putten. Ze hebben 7 wedstrijden gespeeld ter voorbereiding op dit nieuwe seizoen en dat deed de selectie van hoofdtrainer Eddy Kraay helemaal niet slecht: 4 wedstrijden werden gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 1 verloren. Volgens 'de Puttenaer.nl' legt de hoofdtrainer de lat hoog bij Rood-Wit. Vorig seizoen was lastig met een constante dreiging van degradatie. Onze uitslagen van de beker- en oefenwedstrijden zijn heel aardig: 4 gewonnen en 2 gelijkgespeeld. De niet-afgemaakte-wedstrijd tegen Veensche Boys tellen we niet mee. Het niveau per wedstrijd was wisselend, maar de voorbereiding geeft genoeg vertrouwen voor de competitie. Volgens de voetbal-editie van de Barneveldse Krant wil iedereen in deze klasse in het linkerrijtje eindigen; zaterdag kunnen we laten zien dat wij daar ook horen. Vorig seizoen eindigde TB- Rood-Wit (op 1 april) in een 3-4 overwinning voor de Puttenaren. In die tweede helft wisten we door bestormingen op het doel van de tegenstander een achterstand weg te werken. Maar door één gevaarlijke maar trefzekere counter trokken zij toch aan het langste touwtje. De hoogste tijd voor sportieve revanche! Scheidsrechter Bos zal om 14:30 uur het startsein geven en de wedstrijd leiden. Stan Beukhof is pupil van de week. De wedstrijdbal is geschonken door onze hoofdsponsor: Florijn Mobiliteit uit Terschuur, waarvoor hartelijk dank.
meer >>
Meer nieuws
HOSTING
Hosting realisatie door Zeptor
WEBDESIGN & REALISATIE
Webdesign en technische realisatie door GPC Systems