Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

De keepers van Terschuurse Boys - Even terugkijken op het keepersjaar 2020 en vooruit kijken naar 2021

11 januari 2021 19:45

Wim Snijders

Afgelopen jaar zijn er niet veel wedstrijden geweest, iedereen weet natuurlijk wel waarom. Gelukkig is er wel de mogelijkheid geweest om te trainen en ook de keepers hebben het hele jaar door getraind. Op de dinsdagavond zijn vanaf 18.30 uur tot 20.15 uur alle keepers aan de beurt om de kneepjes van het keepersvak te leren van de keeperstrainers. Inmiddels hebben we 18 keepers onder onze hoede … onze hoede … we trainen namelijk nu met 3 keeperstrainers.

Voor de jongste keepers is er Mark en voor de middenbouw en senioren is Kevin aanwezig, samen met mij werken we wekelijks onze trainingen af.  Het is een mooie samenwerking en erg leuk om te zien hoe de keepers maar ook de keeperstrainers zich ontwikkelen. Afgelopen jaar hebben we veel gewerkt aan het kijken naar de actie van de keeper nadat je de bal hebt verzonden naar de keepers en steeds weer te coachen en kijken wat er nu precies gebeurd. Ook de keepers zelf zien steeds meer en kunnen beter benoemen wat er fout gaat als een bal niet goed verwerkt wordt. Voor aankomend jaar hebben we ook weer mooie plannen gemaakt. Mark heeft een mooie bumper gemaakt waarmee we beter de ballen met een stuit erin kunnen trainen. We gaan ook kijken of er mogelijkheden zijn om de jeugd en senioren keepers te verdelen over 2 dagen, zodat er meer tijd komt voor de training van de senioren/selectie keepers, hiervoor was de tijd net te kort om de keepers verder te ontwikkelen op meerdere gebieden.  Zodra de maatregelen en de weersomstandigheden het toelaten gaan we als trainers aan de slag met het opnemen van de trainingen ivm de videoanalyse en het plan voor de verbeteringen. Nieuw in 2021 worden de maandelijkse clinics voor jeugdspelers die (nog) geen keeper zijn maar het wel leuk vinden om met het keepersvak in aanraking te komen, de uitnodigingen komen later via de leiders whatsapp groep. 
Ook gaan we nog proberen een online meeting te organiseren met een betaald voetbal keeper, waar de keepers dan hun vragen over de keepers op het allerhoogste niveau kunnen gaan stellen.  
Heb je vragen over keeperstraining , keeper worden of de keepersspullen/materialen van Onekeeper neem dan contact op met mij …. De planning voor de keeperstrainingen komt binnenkort weer via de groepsapp van de keepers. 
Met vriendelijke keepersgroet
Wim Snijders
w.snijderswim@gmail.com  / 06-51692557 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!