Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Corona nieuwsupdate 20 – nieuwe versoepelingen met ingang van 26 juni

21 juni 2021 17:30


KNVB: Verenigingsleven, vriendenteams, voetbalhumor en vooral spannende wedstrijden op de eigen velden; we hebben het weer terug! Dankzij de versoepelingen die vrijdagavond zijn aangekondigd, hebben we het gewenste perspectief op een normaal en volwaardig seizoen, inclusief toeschouwers langs de lijn.

Versoepelingen senioren
Met ingang van 26 juni is het ook voor senioren weer toegestaan volledig te trainen én wedstrijden te spelen tegen teams van andere verenigingen. Hiermee ligt de weg open voor een heerlijke voetbalzomer en een vlekkeloze voorbereiding op het nieuwe seizoen. Belangrijk hierbij is dat er tijd genomen wordt om weer op te trainen en toe te werken naar een normale trainings- en wedstrijdintensiteit. Op KNVB.nl vind je meer informatie over het optrainen voor senioren met bijpassende vormen: https://rinus.knvb.nl/informatie/coronavirus/zomervoetbal.


Publiek weer toegestaan
Vanaf 26 juni is het ook weer toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. En dat is natuurlijk goed nieuws voor het laatste speelweekend van de KNVB Regiocup. Er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht. Publiek mag dus ook langs het veld staan. Je kunt placering bijvoorbeeld vormgeven door op 1,5 meter afstand stippen of stickers op de ondergrond te plaatsen.

Verruimingen horeca/ kantines
Horeca mag tot middernacht open en er mogen binnen meer gasten ontvangen worden, namelijk zo veel als mogelijk de 1,5 meter afstand in acht nemende. Reserveren is niet nodig, triage (gezondheidscheck) en placering blijven wel van kracht.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!