Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Indelingen jeugd 2021-2022

28 juni 2021 19:00


Na weer een bijzonder voetbalseizoen, kijken we alweer uit naar het nieuwe seizoen, 2021-2022. Nadat we vanaf januari eigenlijk alleen maar konden trainen en wat wedstrijdjes onderling konden spelen, hebben we dit seizoen nog enigszins op een leuke manier weten af te sluiten door het spelen van de regio cup. De regels zijn versoepeld en we lijken hard op weg naar het nieuwe normaal. Hoewel we natuurlijk niet weten wat het najaar ons brengt. Maar we gaan er vanuit dat we weer een normaal voetbalseizoen tegemoet gaan.

Ondertussen hebben we als technische commissie van de jeugd niet stilgezeten en hebben we, in overleg met de trainers en leiders, de nieuwe indelingen van de jeugdelftallen bepaald. Het is altijd weer een gepuzzel, om iedereen zo veel mogelijk op basis van leeftijd, kwaliteit en gelijkwaardigheid in te delen. Helaas zijn er een aantal kinderen gestopt, maar mogen we weer nieuwe spelers en speelsters welkom heten en ook hebben er weer een aantal nieuwe aanwinsten zich bij de Gigantjes aangemeld. We starten weer met 11 jeugdelftallen en we kunnen volgend seizoen weer een JO19 presenteren. En voor het eerst gaan we spelen met een JO16.
 
 
Wel willen we benadrukken dat er hier en daar nog kleine verschuivingen kunnen plaatsvinden.
 
Voor de trainingstijden volgt nog een schema. In principe starten we weer vanaf 23 augustus a.s., houd hiervoor de site van Terschuurse Boys in de gaten. Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kun je terecht bij de teamcoördinatoren.
 
Trainers en leiders
Er zijn weer veel trainers/leiders die komend seizoen onze jeugdspelers  begeleiden en trainen. Daar zijn we ze ook zeer dankbaar voor, want zonder hun inzet komen we niet ver. Maar ook nu weer, zijn we nog op zoek naar met name trainers die onze jeugdspelers op een doordeweekse avond willen trainen.
 
Voor de volgende elftallen zijn wij zoekende:
  • JO19: Trainer(s) minimaal 1x in de week en begeleiding voor de zaterdag
  • JO13: extra trainer voor één avond in de week.
  • JO10: extra trainer voor één avond in de week.
  • JO9-2: extra trainer voor één avond in de week.
Een aantal (oud)spelers geven al training aan onze jeugdleden, maar het zou mooi zijn als er nog enkele spelers opstaan die één avond in de week een jeugdteam willen trainen, dit kan samen met iemand of afwisselend met een ander, waardoor het minder tijd vergt.
 
Heb je interesse? Laat het ons a.u.b. weten! Het mag toch niet zo zijn dat we onze jeugdspelers onvoldoende training kunnen geven.
 
We wensen allen een goede vakantie en blijf gezond!
 
Namens de Technische Commissie Jeugd
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!