Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Hoevelaken wint van Terschuurse Boys

6 november 2021 18:15

Het schot op doel net voor rust werd ongelukkig van richting veranderd, zodat keeper Dani van de Pol werd verrast. Hoevelaken kon de 2-0 noteren en dus tevreden de kleedkamers in voor de rust. Het was het einde van een matige eerste helft waarin de thuisploeg de regie grotendeels in handen had. Na een kwartier was Joeri van den Hoeven onze verdiging al te snel en te slim af; hij rondde af met een mooie lob over de keeper.

Ook in de tweede helft wisten we geen grip op de zaak te krijgen.  'Het is los zand vandaag' verzuchtte een van de oudste en trouwste Terschuurse Boys supporters. De inspanningen waren er inderdaad wel, maar er zijn van die dagen dat er echt niks wil lukken.

Bij de buren ging het allemaal veel makkelijker. De score werd zelfs uitgebreid naar 4 doelpunten doordat Paul Eleveld twee achter elkaar het net wist te vinden.  Ook de directe rode kaart die de goed leidende scheidsrechter Schoonhoven uitdeelde na een wat onbesuisde overtreding, deed de wedstrijd niet kantelen.

Het eindsignaal werd juichend begroet door het thuispubliek. Het is vast nog lang onrustig gebleven in Hoevelaken.