Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Mooie verdiende zege tegen Blauw-Geel'55

22 november 2021 19:45

Jeffrey van Belkum heeft het net weer gevonden. Na twee prima aanvallen wist onze spits twee keer goed af te ronden. Onze thuiswedstrijd tegen Blauw Geel’55 werd met 2-1 gewonnen. Door deze tweede achtereenvolgende thuiszege heeft ons vlaggenschip de aansluiting met de onderkant van de brede middenmoot weer gevonden.

Het sterke collectief gaf zaterdag de doorslag. Geen uitblinkers, maar een elftal dat er ouderwets opklapte. En dat gaf het gewenste resultaat.

Uit de Barneveldse Krant: Uit een voorzet van Gydo Vos scoorde Jeffrey van Belkum na tien minuten zijn eerste competitiegoal van het seizoen. De bezoekers uit Ede hadden een optisch overwicht en kwamen tien minuten voor rust via een van richting veranderd afstandsschot langszij. Na een uur spelen ging Tomas Vaarkamp goed door aan de linkerkant van het veld en scoorde Van Belkum bij de eerste paal zijn tweede doelpunt.

Waarvan akte. Behalve de drie broodnodige punten, was het positieve van afgelopen zaterdagmiddag dat we weer voldoende kansen kregen om een wedstrijd naar ons toe te trekken.

Om Willem van't Land te citeren:
,,Het was een verdiende overwinning voor ons. In de eerste helft waren wij gelijkwaardig, na rust waren wij beter. Na de ongelukkige gelijkmaker zijn we onze teleurstelling goed te boven gekomen. De jeugdspelers Niels Overeem en Gino Kamphorst deden het uitstekend. Deze overwinning geeft ons een goed gevoel en vertrouwen voor het vervolg”.