Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Opnieuw met lege handen

23 april 2022 17:30

Na een gepaste minuut stilte ter nagedachtenis aan onze clubfotograaf Opa Bor, kwamen we goed uit de startblokken. Gino Kamphorst kreeg binnen een minuut na de aftrap al de gelegenheid om de openingstreffer te maken. Dat lukte helaas niet. We hielden de druk en dat resulteerde in enkele vrije ballen voor Gydo en daarmee gevaarlijke momenten voor het Puttense doel. Jeffrey van Belkum zag zijn actie en snelle schot op de goal gekeerd worden door de goalie van Rood-Wit.

Doordat bij ons de score uitbleef, kon Rood-Wit'58 uit de schulp kruipen. Na een strakke corner tikte Carlo Hoogendijk de bal in de uiterste hoek langs onze keeper.
De nummer 12 op de ranglijst vatte moed. En bij ons zakte het zelfvertrouwen in de schoenen.

De prachtige goal van Jeffrey in de 56e  minuut gaf hoop binnen en buiten het veld. Toch waren we niet bij machte om het spel naar ons toe te trekken. ' Moeilijk te zeggen waar het aan ligt, maar het loopt van geen kant', werd gehoord aan de kant. En dat dat zo was bleek wel uit het feit dat Hans van Essen door een eigen doelpunt de ploeg van  Albert van Nijhuis aan de voorsprong hielp.
'Ik heb vandaag zoveel mogelijk de vechters in het veld gezet en ik denk dat dat de doorslag heeft gegeven' aldus de hoofdtrainer van de tegenstander.

En daar leek het in de resterende tijd inderdaad op. Op enkele aanvallende pogingen na, konden we geen tegenstand bieden tegen de Rood-Witte wilskracht. In de 80e minuut maakte Jop van der Eijden het karwei af.  Gelatenheid troef aan onze kant.

Vandaag uithuilen. Pluspunt van de dag: debutant Bram van Leeuwen maakte een prima indruk.
En: we hebben nog 7 wedstrijden te gaan en dus nog kans op 21 punten. Volgende week gaan we naar Veenendaal. Aanvang 14:30 uur.