Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys - VVOP

5 mei 2022 8:30


Een fijne voetbalmiddag, daarvoor zijn alle ingrediƫnten aanwezig. We noemen: een derby, een thuiswedstrijd, mooi weer en echt gras. Behalve de roem van de dag, wensen beide teams ook 3 punten.

Tegenstander VVOP uit Voorthuizen staat voorafgaand aan de 21e ronde van de competitie op een benijdenswaardige 2e plaats op de ranglijst. Vorige week liep de blauw—witte formatie in het mes van SKV. ‘ Zo bleef de thuisploeg doelpuntloos en won SKV – verrassend – met 0-2 van het hooggeklasseerde VVOP.’, aldus het verslag van vorige week. In de Barneveldse Krant liet trainer Hoogebeen optekenen dat er ondanks de nederlaag geen reden voor paniek is en dat de doelstelling nog steeds is om nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse te behalen.

Na een paar beroerde weken wisten wij ons vorige week te herpakken tegen VV Veenendaal. Goalie Gerben Hilgers wist met vereende krachten van alle Boys zijn doel schoon te houden. Ook aanvallend was er meer te beleven. De kansen werden helaas niet verzilverd, maar het behaalde punt wordt wel gekoesterd.

Met nog 6 wedstrijden voor de boeg hangen we onderaan de middenmoot in de mooie 3e klasse B. Op dit moment is handhaving het devies en voor de veiligheid zijn nog wel wat punten nodig.

Of deze bij de runner-up te behalen zijn? Dat gaan we meemaken.

We danken de sponsor van de wedstrijdbal: van de Berg, wanden en plafonds te Terschuur. https://www.bergsysteemafbouw.nl/

Een warm welkom aan iedereen!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!