Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Niet kunnen verrassen tegen VVOP

7 mei 2022 19:00


Recht op aanspraak op een overwinning hadden we niet. De supporters, die zowel langs de lijn als op het vergrootte terras zich hadden verzameld, zagen de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd op een gortdroog hoofdveld van Sportpark Overbeek. Aanvoerder Peter Overeem liep in de eerste minuten al een schouderblessure op door een akelige actie, maar wist toch nog de gevaarlijkste capriolen uit te halen voor de goal. De Voorthuizense verdediging onder leiding van Stef Overeem stond echter als een blok vandaag en gaf ons geen kans. Onze visie was wel dat de scheidsrechter na 10 minuten een bepaalde kleur kaart kunnen laten zien aan Gerben Kraaij na een onbenullige charge op Roy van de Veen.

'Boosdoener' Gerben liet na afloop weten: 'Ik had geluk dat het aan het begin van de wedstrijd was, dan geven de meeste scheidsrechters nog geen rood.'
Het verschil zat hem vandaag echter in de doeltreffendheid: op slag van rust profiteerde Niek Bos als eerste toen de bal terugkwam van de keepershandschoenen van Gerben Hilgers na een schot vanaf het middenveld. 

En net nadat we vol goede moed voor de tweede helft hadden aangezet na het startsignaal van scheidsrechter Schoonhoven, kopte goaltjesdief Aart van Veldhuizen de bal straks langs de binnenkant doelpaal. De 0-2 kon worden genoteerd op het bord. 

De zeer actieve Gino Kamphorst was in de rust vervangen door de licht geblesseerde Gydo Vos. Doordat een snelle aansluitingstreffer uitbleef, moesten we meer naar voren gaan voetballen. 
Twee verse krachten werden hiervoor het veld ingestuurd: Bram van Leeuwen en Niels Overeem moesten proberen van achteruit op te stomen. Maar ook dat liet VVOP niet toe, we kwamen niet meer tot kansen.  De nummer twee op de ranglijst kreeg wel meer ruimte om de score verder uit te bouwen, maar meer dan een enkel penibel momentje leverde dat niet op. 

Concluderend: geen hoogstaande wedstrijd. En met pijn in het hart: VVOP was de terechte winnaar. Pluspunt: een gezellig samenzijn na afloop. 

Dinsdagavond om half acht spelen we thuis tegen Advendo'57. Tot dan. 

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Dennis van de Veen, Henk van de Hoek, Hans van Essen, Gino Kamphorst, Rob Porte,  Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen en Tomas Vaarkamp ,  WISSELSPELERS: , Gydo Vos, Bram van Leeuwen, Niels Overeem
Grensrechter: Bart van Essen
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!