Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Terschuur verliest wedstrijd en trainer

11 mei 2022 19:00


Waar we hadden verwacht afgelopen dinsdag de verlossende punten binnen te halen tegen het laaggeklasseerde Advendo, keken we aan het einde van de avond aan tegen twee onverwachte gebeurtenissen: de wedstrijd ging verloren en trainer Willem van't Land stapte meteen daarna op. In minuut 1 lieten we ons verrassen door de wilskracht van de Ederveners. Het loopt de laatste weken niet zoals we willen en het ongeluk zit dan steeds in een klein hoekje zodat we al meteen tegen een achterstand aan keken.

Toch was de rest van de eerste helft een bijna constante aanval op de goal van Advendo'57. Alles werd zo'n beetje geraakt (paal, lat, binnen- en buitenkant) behalve het netje. We waren de verwachte bovenliggende partij. Maar scoren is al even lastig voor ons. 

Opnieuw was het Peter Overeem die begin tweede helft de ban brak door de 1-1 binnen te tikken uit een rebound van de keeper. 
Wat er daarna dan in de wedstrijd sluipt is moeilijk te benoemen; gebrek aan geluk, daardoor onzekerheid, slordig aan de bal. Voor Advendo was het kaasje; ook tot hun grote verrassing vielen de ballen precies goed en wisten ze de score tot een onwerkelijke 1-4 te verhogen. 

De teleurstelling en frustratie gevoelens liepen hoog op. Zo hoog dat Willem van't Land besloot om per direct de handdoek in de ring te gooien. Het lijkt erop dat het wederzijds vertrouwen een beetje op is. 

Een vervelende afloop van deze avond en van vier jaar samenwerking met de Boys. 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!