Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

AGOVV slaat toe in de 2e helft: 4-1

14 mei 2022 17:00

De nieuwe rood-zwart technische staf zag vanaf een kant een hardwerkend team dat in de eerste helft goed uit de verf kwam. AGOVV leek zich even geen raad te weten met de inzet en kansen van onze boys. Een ijverig middenveld wist regelmatig de opbouw te storen van de potentiele titelkandidaat. Halverwege de eerste helft ontfustelde Tomas Vaarkamp de bal op het middenveld en bediende daarmee Gino Kamphorst. Deze legde de leren knikker panklaar voor Gydo Vos, die de bal beheerst inschoot.

Zowel deze goal als het spel gaven moed. De mogelijkheden voor Jeffrey, Rob, Roy en Gydo werden niet benut. AGOVV wist dat op slag van rust wel te doen. Vanuit een corner in de laatste seconden van de eerste helft werd de bal langs substituutkeeper Dani van de Pol gekopt.

De tweede helft gaven de blauw-witten echt gas op het moordend warme kunstgras van Sportpark Berg en Bos. Onze energie bleek in de eerste helft verspeeld en het lukte niet meer om onder de druk uit te komen. Kans op kans voor AGOVV volgde en in de 60e minuut viel voor de thuisploeg de bevrijdende 2-1.
Daarna was het met man en macht tegenhouden geblazen. Het klasseverschil werd duidelijk; daarnaast gaf het bericht van de verrassende nederlaag van koploper Otterlo het duwtje in de rug van de blauw-witten.
Het werd uiteindelijk 4-1 waarbij moet aangetekend dat Dani zich kranig wist te weren onder de lat.

Met nog 3 wedstrijden te gaan is de spanning in de 3e klasse B alleen maar verder opgelopen.
Volgende week spelen we thuis tegen Zwart-Wit'63. Samen delen we de de 11e plaats op de ranglijst. We moeten opnieuw aan de bak.

Opstelling: Dani van de Pol, Peter Overeem, Dennis van de Veen, Henk van de Hoek, Hans van Essen, Gino Kamphorst, Rob Porte,  Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen, Gydo Vos en Tomas Vaarkamp. WISSELSPELERS:  Matthias Schreuder, Melvin Vaneveld, Bram van Leeuwen, Niels Overeem en Gerco van de Fliert
Grensrechter: Bart van Essen