Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys - Zwart-Wit'63

18 mei 2022 21:00


Ronde 24 gaat van start. Tegenstander van zaterdag is onze naaste concurrent op de ranglijst: Zwart-Wit’63 uit Harderwijk.

Uit KNVB P/D regeling 2021-2022: De nummers 12 en 13 van de 3e klasse spelen volgens een vastgesteld schema samen met de periodekampioenen van de 4e klassen een nacompetitie voor vijf plaatsen in de 3e klasse.

Het belang van deze wedstrijd van 21 mei is duidelijk: om ons hachie te redden en te voorkomen dat we op die 12e plaats gaan belanden, moeten we punten pakken. Lijfsbehoud staat op het spel.

De bezoekers uit Harderwijk (de huidige nummer 12) zullen hetzelfde streven hebben.

 

Het is aan scheidsrechter Schumacher om het geheel in goede banen te leiden. Pupil van de week Jefta Borsje komt helpen en steun bieden door de aftrap te verzorgen.

 

Een voorspelling is moeilijk te geven: de zwart-wit gestreepte equipe van hoofdtrainer Edwin van Nijen wist vorige week een punt te halen tegen hekkesluiter Advendo’57.

Wij kwamen puntloos terug uit Apeldoorn; na een goede eerste helft moesten we in de tweede helft onze meerdere erkennen in een ijzersterk AGOVV. Wat ons betreft een gevaarlijke concurrent voor Otterlo in de laatste drie potjes in de strijd om het kampioenschap in de 3e klasse B.

 

Bij deze een warm welkom aan alle bezoekers aan Sportpark Overbeek. Hup die Boys!

zw.PNG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!