Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Ongekende 6-klapper voor Terschuur

28 mei 2022 17:00


Na enkele weken ploeteren smaakt deze klinkende overwinning zoet. Interim-hoofdcoach Wilgo van't Bosch had bij de voorbespreking het team nog een keer de laatste winstpot in herinnering gebracht; dat was toch al weer 9 weken geleden. Vandaag moest het dus maar weer eens gaan gebeuren. Na een gelijk opgaande eerste helft waarin het middenveld van SKV ons vaak de baas was, wisten we in de tweede helft de 'aan'- knop van de doelpuntenmachine weer te vinden.

De openingstreffer van Tomas Vaarkamp zette deze machine in werking. Op aangeven van Gydo Vos tikte hij de bal losjes langs de Wageningse keeper. 
De jarige en onvermoeibare spits Jeffrey van Belkum zorgde al snel voor de volgende treffer. En deze goal smaakte naar meer: op aangeven van Melvin Vaneveld was het weer Jeffrey die een gang naar het scorebord nodig maakte. 

Gezegd moet worden dat het wel hielp dat SKV inmiddels met 10 man verder moest vanwege een heenzending vanuit het veld richting de kleedkamers van een taaie blauw-witte verdediger. Van de goedleidende scheidsrechter Maat kreeg hij tweemaal een gele kaart te zien. 

Henk van de Hoek (twee keer raakte hij het vijandelijke net) en Rob Porte (leep kopballetje over de keeper) zorgden voor een slotakkoord. De thuisploeg die al op een veilige 8e positie van de ranglijst stond, vond het allemaal wel prima zo. 

Deze driepunter zorgt er niet voor dat we 'veilig' zijn. Zowel Zwart-Wit'63, Rood-Wit'58 en wij staan op 28 punten. 
Volgende week gaat het bijltje vallen: wie moet zich op gaan maken voor de nacompetitie voor handhaving? 
Rood-Wit'58 en Zwart-Wit'63 moeten dat uit gaan maken in een onderling duel in Putten. En wij moeten deze injectie van zelfvertrouwen meenemen in het thuisduel tegen Zeewolde. 

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Hans van Essen, Gerwin Berkhof, Henk van de Hoek, Melvin Vaneveld, Rob Porte,  Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen, Gydo Vos en Tomas Vaarkamp. WISSELSPELERS:  Dani van de Pol, Dennis van de Veen, Bram van Leeuwen, Gino Kamphorst, Milan van Veldhuizen en Ronald Bouwman
Grensrechter: Bart van Essen

20220528_144533.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!