Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Katertoernooi, Sportdag en Jeugdverloting op 11 juni

7 juni 2022 9:00


Sinds mensenheugenis wordt de sportdag, sportman van het jaar en de jeugdverloting georganiseerd. Dus kom op 11 juni a.s. naar Sportpark Overbeek om deel te nemen aan de spellen of jeugdverloting of om onze jeugd aan te moedigen. Voor alle elftallen zullen er weer spelletjes georganiseerd worden en zijn er weer prachtige trofee├źn te verdienen.
De senioren en de spelers van de JO-19 zijn welkom bij het Katertoernooi: aanmelden zaterdag om uiterlijk 12:30.

Sinds mensenheugenis wordt de sportdag, sportman van het jaar en de jeugdverloting georganiseerd. Dus kom op 11 juni a.s. naar Sportpark Overbeek om deel te nemen aan de spellen of jeugdverloting of om onze jeugd aan te moedigen. Voor alle elftallen zullen er weer spelletjes georganiseerd worden en zijn er weer prachtige trofeeën te verdienen.

Daarnaast zal ook de Sportman van het Jaar bekend worden gemaakt na de prijsuitreiking van de sportdag. De dag zal worden afgesloten met de jaarlijkse Jeugdverloting met wederom een gigantisch prijzenpakket! De opbrengst hiervan komt ten goede aan de jeugd en hiervan bekostigen wij alle evenementen.

Programma

·         11.30 uur: leiders van de jeugdteams worden met koffie welkom geheten, daarna               gaan we de spellen klaarzetten. 
·         13.00 uur: jeugdspelers worden verwacht op het sportpark! 
·         13.30 uur: start van de Sportdag 
·         16.00 uur: start verkoop loten voor de Jeugdverloting 
·         17.00 uur: prijsuitreiking van sportman/sportvrouw van het jaar 
·         17.15 uur: trekking Jeugdverloting

WhatsApp_Image_2022-06-03_at_2.01.02_PM.jpeg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!