‘Hé scheids, bedankt!’ - Voetbalvereniging Terschuurse Boys sinds 1960

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

‘Hé scheids, bedankt!’

9 juli 2022 19:30


Wij willen iedereen die zijn wedstrijd afgelopen seizoen gefloten heeft enorm bedanken voor zijn of haar aanwezigheid en inzet. Zonder jullie kan er niet gevoetbald worden en dat is het laatste wat we willen.

Op de achtergrond zijn we al bezig voor komend seizoen.

Fluitlijst seizoen 2022-2023
Voor het seizoen 2022-2023 zal er weer een fluitlijst opgesteld worden. Onderstaande  spelers en speelsters worden komend seizoen ingedeeld om een (jeugd)wedstrijd te fluiten:

-           Speelsters van het dames elftal
-           Spelers van alle senioren elftallen
-           Spelers van de 35+ en 45+
-           Spelers van de jo19

Mocht je al een rol als vrijwilliger vervullen binnen onze club, laat dit dan voor 15 augustus 2022 weten aan één van onderstaande personen.


Afkopen fluitlijst
Er is al vaker over gesproken en het liefst waren we hier ook niet aan begonnen, maar komend seizoen zal de mogelijkheid er zijn om je scheidsrechterstaak af te kopen.

Het afkoopbedrag zal € 35,- bedragen. Mocht je op voorhand al je scheidsrechterstaak willen afkopen, laat dit dan voor 15 augustus 2022 weten aan één van onderstaande personen.

 

Nieuwe scheidsrechters
Ken je iemand uit je omgeving die de sportieve uitdaging aan wil gaan en voor ons af en toe een wedstrijd wil komen fluiten? Er is nog plek genoeg in onze enthousiaste vaste ploeg scheidsrechters.Laat dit dus vooral weten!

We gaan er weer vanuit dat iedereen komend seizoen zijn wedstrijd komt fluiten. Jij wilde vroeger toch ook als jong voetballertje een topscheidsrechter in het veld?

 

Met een sportieve groet,

Scheidsrechterscommissie v.v. Terschuurse Boys

Jaab van der Weert: 06-12632550
Rob Porte:                  06-27387680

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!