Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Indeling Jeugd seizoen 2022-2023

12 juli 2022 21:00


De afgelopen maanden, zijn er weer heel veel inspanningen gedaan om de jeugdteams zo goed mogelijk in te delen. Onze technische commissie is heel erg druk geweest om met elkaar te overleggen om de juiste indelingen te maken.
Tot op het laatste moment wordt er gebeld, overlegd en geschoven om het voor elkaar te krijgen. Met elkaar zijn er weer vele tientallen uren ingestopt.

De basis is relatief eenvoudig, het geboortejaar is bepalend voor het team / elftal waar je in principe in moet komen.

Op het moment van schrijven zijn we nog bezig om trainers en leiders te vinden voor de diverse elftallen. Er moet nog met meerdere mensen gesproken worden om te bepalen op welke wijze we dit het beste kunnen invullen met z’n allen. Dus vandaar dat er bij sommige elftallen nog “vacant” staat, maar je kunt ervan uitgaan dat we hier de komende weken nog met man en macht aan werken om het rond te krijgen.


Tenslotte moet worden bepaald in welke klasse een team ingedeeld moet worden. Te hoog of te laag indelen is beiden niet goed, daarom is ook hier heel erg goed over nagedacht.
Iedereen bedoelt het goed, heeft een mening en een (sub)oplossing, maar het gaat om het totaalplaatje van de hele jeugdorganisatie, het belang van ruim 135 kinderen. Dit is geen sinecure.
De technische commissie bestaande uit Paul, Alfred, Chris, Martijn en Wilgo hebben naar eer en geweten er alles aan gedaan om de beste teams samen te stellen.
Een heel zware taak met een heel grote verantwoordelijkheid, ga er maar aan staan. Chapeau!

Teamindeling 2022-2023

Kan ik (of mijn kind) in een ander team?
Dit is een vraag die ieder jaar weer naar voren komt en helaas is het onmogelijk om bij onze vereniging alle persoonlijke wensen te vervullen. Zoals jullie kunnen zien zijn er meestal maar één of twee teams waaruit gekozen moet worden. En daarbij moet worden opgemerkt dat de bezetting op dit moment overvol is, maar door afmeldingen, blessures, ziektes en/of vakantie kan alles nog veranderen.

Ook wij zouden bij voorkeur alle wensen willen vervullen, maar vragen om jullie begrip dat dit niet kan. Er is door ons zorgvuldig naar de indeling gekeken en we moesten ook dit jaar weer diverse lastige keuzes maken.
Uiteindelijk hebben we met elkaar de definitieve indeling gemaakt die voor sommigen geheel volgens verwachting zal zijn en voor sommigen misschien een totale verrassing – waarvan wij hopen dat het een positieve verrassing is.

Wij hopen en vertrouwen erop dat een ieder binnen enkele weken weer op zijn/haar gemak is in het nieuwe team en alweer volop plezier zal beleven aan het spel. Ook de nieuwe of andere spelers met hun ouders, trainers en leiders van onze teams zijn fantastische mensen en met elkaar zullen we er weer een mooi seizoen van kunnen maken.

Dus vraag je niet af - Waarom zit ik of mijn kind in het andere team? - maar kijk er met een sportieve en positieve instelling naar. Voetbal is een teamsport waarbij we keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers nodig hebben, net als trainers, leiders, scheidsrechters en vooral veel supporters langs de lijn.

Zijn er toch nog vragen waar je mee zit voel je dan vrij om contact met ons of één van de
coördinatoren op te nemen.

Mede namens de Jeugdcoördinatoren en de Jeugdcommissie wensen wij jullie allen een heel fijne zomerstop toe en vertrouwen erop dat we jullie allemaal weer mogen begroeten bij de start van het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groeten,
Marcel van de Pol.
06-29 51 47 52

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!