Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Wedstrijdverslag Zeewolde-Terschuurse Boys

30 oktober 2022 19:45

Gisteren stond Zeewolde uit bij ons op het programma. Een belangrijke wedstrijd om aan te blijven haken bij de kopgroep bij winst, of bij verlies terug te zakken naar de middenmoot.

De eerste 5 minuten waren voor Zeewolde en hadden zij het betere van het spel. Hierna namen wij het heft in handen en was het Peter Overeem die na 10 minuten uit een corner prachtig de bal in de rechter bovenhoek binnenschoot. Wij bleven het betere van het spel houden en het was de goed leidende scheidsrechter die de bal na 15 minuten op de stip wees. Jeffrey van Belkum ging achter de bal staan, maar de keeper wist de bal goed te stoppen en zo lieten wij een mooie kans op de 2-0 onbenut. Wij bleven het betere van het spel houden en hadden misschien meer afstand moeten nemen voor rust.

Na de thee was het Zeewolde wat feller van start ging dan wij. Zij kregen een goede mogelijkheid na 50 minuten om langszij te komen, maar gelukkig lieten zij deze onbenut. Hierna kwam het spel meer in evenwicht en kregen wij ondanks een 3 tal mogelijkheden op rij de bal niet tussen de palen. Door het missen van kansen bleef Zeewolde in de wedstrijd en werd het spel wat grimmiger.

De laatste 10 minuten ging Zeewolde met wat meer opportunisme spelen en werden wij meer naar achteren gedrongen. Tot grote kansen voor Zeewolde leidde dit echter niet. En zo gingen wij verdient met 3 punten huiswaarts naar Terschuur. En zijn wij door verassende uitslagen opeens koploper! Volgende week Elspeet als tegenstander, benieuwd of wij deze koppositie dan ook waar kunnen maken.