Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

DSV - Terschuurse Boys

29 november 2022 15:00

Na een bekeroverwinning. Afgelopen weekend weer een competitiewedstrijd. Dit keer stonden we tegenover het oranje team van DSV, in Doornspijk.
Na afloop was er op Sportpark Overbeek nog van alles te beleven, of dat tijdens de wedstrijd ook zo was.....

Vandaag stond DSV, oranje uit Doornspijk, op het programma. Zaak was om de lijn tegen de Bataven door te trekken. Daar hadden wij laten zien dat wij ook tegen een tegenstander uit een hogere klasse goed partij kunnen geven.

Het begin was voor DSV dat agressiever uit de startblokken kwam dan wij en zo lag na 3 minuten de bal al op de stip en werd deze feilloos ingeschoten. De 1-0 stond op het scorebord. DSV hanteerde vaak de lange bal en wij wisten daar voetballend te weinig tegenin te brengen. Na 28 minuten brak hun verdediger puur op wilskracht door onze defensie en stond de 2-0 op het scorebord. Na 35 minuten wisten wij voor het eerst echt gevaarlijk te worden via een vrije trap van Ronald Bouwman, die hun doelman pareerde tot een hoekschop. Vlak voor de rust dachten wij op de 1-2 te komen, waarbij de grote vraag was of de voorzet nou wel of niet achter de lijn was geweest. Op advies van de grensrechter werd deze goal afgekeurd en zo gingen wij met 2-0 achterstand de rust in.

In de 2e helft eigenlijk een zelfde spelbeeld. Wij hadden moeite om het spel te maken, wat mede kwam doordat DSV ons goed op de huid zat en ons niet in het spel liet komen. Zo waren er aan beide kanten wel mogelijkheden, maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen dat de betere kansen eigenlijk voor DSV waren. Zo gingen wij met een teleurstellende 2-0 nederlaag naar huis, in mijns inziens de minste wedstrijd van ons tot dusverre.

Bij thuiskomst was er gelukkig door Bles een buffetavond geregeld. Dank aan Bles en de mensen die altijd voor ons klaar staan in de kantine om ons van een natje en droogje te voorzien. Tevens was er een gastoptreden om ons weer op te beuren voor de wedstrijd van volgende week tegen Zwart-Wit uit Harderwijk. Succes volgende week mannen!