Indeling Jeugd seizoen 2023-2024 - Voetbalvereniging Terschuurse Boys sinds 1960

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Indeling Jeugd seizoen 2023-2024

8 juli 2023 12:30


Na een altijd lange en ingewikkelde klus, is het de technische staf van de jeugd gelukt om de teamindeling te maken.
13 teams van Gigantjes t/m JO19 is een hele opgave. Daarbij wordt zoveel mogelijk gekeken naar voorkeuren, maar helaas lukt dit niet altijd.

De indeling is altijd ingewikkeld en het is belangrijk om het geheel goed te krijgen. Het gaat niet om één team, of een paar mensen, maar om het hele plaatje. Het is een lastige klus, maar de basis is eenvoudig: Het geboortejaar is in eerste instantie leidend. Hieronder dan ook de indeling voor komend seizoen.

Teamindeling Jeugd 2023-2024

Kan ik (of mijn kind) in een ander team?

Dit is een vraag die ieder jaar weer naar voren komt en helaas is het onmogelijk om bij onze vereniging alle persoonlijke wensen te vervullen. Zoals jullie kunnen zien zijn er meestal maar één of twee teams waaruit gekozen moet worden. En daarbij moet worden opgemerkt dat de bezetting op dit moment overvol is, maar door afmeldingen, blessures, ziektes en/of vakantie kan alles nog veranderen.

Ook wij zouden bij voorkeur alle wensen willen vervullen, maar vragen om jullie begrip dat dit niet kan. Er is door ons zorgvuldig naar de indeling gekeken en we moesten ook dit jaar weer diverse lastige keuzes maken.
Uiteindelijk hebben we met elkaar de definitieve indeling gemaakt die voor sommigen geheel volgens verwachting zal zijn en voor sommigen misschien een totale verrassing – waarvan wij hopen dat het een positieve verrassing is.

Wij hopen en vertrouwen erop dat een ieder binnen enkele weken weer op zijn/haar gemak is in het nieuwe team en alweer volop plezier zal beleven aan het spel. Ook de nieuwe of andere spelers met hun ouders, trainers en leiders van onze teams zijn fantastische mensen en met elkaar zullen we er weer een mooi seizoen van kunnen maken.

Dus vraag je niet af - Waarom zit ik of mijn kind in het andere team? - maar kijk er met een sportieve en positieve instelling naar. Voetbal is een teamsport waarbij we keepers, verdedigers, middenvelders en aanvallers nodig hebben, net als trainers, leiders, scheidsrechters en vooral veel supporters langs de lijn.

Zijn er toch nog vragen waar je mee zit voel je dan vrij om contact met ons of één van de
coördinatoren op te nemen.

Mede namens de Jeugdcoördinatoren en de Jeugdcommissie wensen wij jullie allen een heel fijne zomerstop toe en vertrouwen erop dat we jullie allemaal weer mogen begroeten bij de start van het nieuwe seizoen.

Met vriendelijke groeten,
Marcel van de Pol.
06-29 51 47 52
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!