Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Home

Openingstijden kantine zomer 2022

Gisteren, 25 juni 19:15  Op zaterdag even bijpraten en de week doornemen? Je bent wekelijks welkom van 16:00 tot 19:00 in de kantine. (Behalve dan op 9 juli want dan is er wat anders)meer »

28x gelezen

Ballade juni is uit

24 juni 9:00  Hierbij de link naar de ballade van juni. Liever op papier lezen? Je vindt de papieren versie in de kantine...meer »

3309x gelezen

25 juni: Klussendag, ook voor vrouwen

21 juni 19:00  Voor de mannen is de indeling per klus wel zo'n beetje klaar, nu de vrouwen nog. Ben je op zaterdag 25 juni 's morgens of 's middags (of allebei) beschikbaar om te komen helpen? Dan horen we graag van je. Om 09:00 uur beginnen we. meer »

329x gelezen

Sfeerimpressie uitje Julianatoren

19 juni 10:30  Een groep van bijna 40 spelers en leiders van de Jo8, JO7 en de Gigantjes hebben gisteren een leuke dag gehad in Apeldoorn. Hierbij enkele foto's :meer »

223x gelezen

De eerste vrouwenvoetbalavond was een succes!

18 juni 8:00  De eerste vrouwenvoetbalavond op Sportpark Overbeek is een feit. Op 15 juni 2022 kwamen 31 dames, meiden en meisjes samen . Eerst was er een gezamenlijke warming-up onder leiding van Anouk van Veldhuizen. Daarna...meer »

141x gelezen

Luuk en Harm op de fiets naar Amersfoort

12 juni 13:30  Het winnende lot van de spiksplintertje nieuwe fiets was voor Luuk en Harm Baijens. Luuk is speler van de JO11 en Harm kennen we allemaal als onze vroegere verzorger. Een prachtige bestemming dus voor deze mooie prijs!

164x gelezen

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet...en het is groen!

8 juni 19:30  En nee: het is geen rubber. Wat op deze foto's te zien is, zijn de biologisch afbreekbare korrels die als zogenaamde 'infill' worden ingereden op ons nieuwe kunstgrasveld. Dit zogenoemde Green Fill moet alle spelers een goede demping, een prima slijtvastheid en een prettig slidinggedrag doen ervaren. De verwachtingen zijn hooggespannen. meer »

343x gelezen

Meiden en vrouwenvoetbalavond van 8 naar 15 juni

7 juni 15:00  De regen is mild en overvloedig op Sportpark Overbeek. Maar dit is geen geschikte avond voor een Vrouwenvoetbalavond. Het evenement gaat naar 15 juni. Iedere vrouw is welkom, of je nou 4 of 44 bent. Het wordt een leuke en sportieve avond voor meiden, moeders en vrouwen die graag een balletje trappen. Ook om voetbal te ontdekken of misschien heb je eerder gevoetbald en wil je kijken of je het nog kan. Alles geheel vrijblijvend. Het programma duurt ongeveer een uur en als je wilt is er daarna een afsluiting in de kantine. meer »

313x gelezen

Katertoernooi, Sportdag en Jeugdverloting op 11 juni

7 juni 9:00  Sinds mensenheugenis wordt de sportdag, sportman van het jaar en de jeugdverloting georganiseerd. Dus kom op 11 juni a.s. naar Sportpark Overbeek om deel te nemen aan de spellen of jeugdverloting of om onze jeugd aan te moedigen. Voor alle elftallen zullen er weer spelletjes georganiseerd worden en zijn er weer prachtige trofeeën te verdienen. De senioren en de spelers van de JO-19 zijn welkom bij het Katertoernooi: aanmelden zaterdag om uiterlijk 12:30. meer »

407x gelezen

We blijven 3e klasse!

4 juni 19:00  Een zucht van verlichting golfde over Sportpark Overbeek nadat de rustige maar bekwame scheidsrechter Smeenk affloot voor de allerlaatste competitiewedstrijd van seizoen 2021-2022. Kleine traantjes in de ooghoeken en warme handdrukken volgden. De handhaving in de 3e klasse is een feit en de blijdschap en de opluchting hierover waren achteraf nog groter dan verwacht. meer »

398x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!