Home - Voetbalvereniging Terschuurse Boys sinds 1960

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Home

Ballade januari is uit

19 januari 9:00  Hierbij de link naar de ballade van januari. Liever op papier lezen? Je vindt de papieren versie in de kantine...meer »

4471x gelezen

Aftrap 2023: Zaalvoetballen voor de jeugd.

8 januari 12:30  Traditiegetrouw trappen we het nieuwe jaar af in de zaal. En onze jeugd had er duidelijk weer zin in. Maar liefst 123 spelers kwamen opdagen in de zaal van Sporthal de Slag. Met dank aan de inzet van zowel spelers, scheidsrechters en de jeugdcommissie werd het een succesvolle dag. Check het foto-album voor de sfeerreportage. In dit album is ook de te zien hoe winnaars van de Fifa-toernooi een mooi kado kregen. meer »

295x gelezen

De eerste TB- FIFA-23-competitie is een feit

30 december 8:00  Tijdens een ietwat regenachtige Kerstvakantie kwam een FIFA-toernooi mooi van pas. De organisatie weplayesports.com had in de kantine een mooie opstelling gemaakt waar onze spelers tegen elkaar ten strijde gingen op het computerscherm. Na de poulesronde, kwartfinale, halve finales en de eindstrijd was dit de uitslag: 1ste plaats: Kevin van Moolenbroek, 2de Stijn Jonker en 3de Tim Jonker. De eervolle vermelding was voor Mees van Veen die de troostfinale verloor van Tim. Het was een leuke avond!meer »

134x gelezen

Nieuwjaarsreceptie

24 december 13:15  Wij nodigen onze leden, supporters, vrijwilligers, sponsoren en alle andere betrokken mensen van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op 7 januari. Deze zal plaatsvinden vanaf 16.00 uur, in de kantine op ons mooie sportpark. meer »

227x gelezen

De klaverjasmarathon is er weer: 28 december in ons clubhuis

18 december 9:00  Dit jaar organiseert de evenementencommissie weer een klaverjasmarathon. Meld je aan voor weer een mooie dag.meer »

216x gelezen

Ook SV Orion maatje te klein voor Terschuurse Boys

16 december 18:00  Nee, zo was het niet. ,,Zij bleven driekwart van het balbezit houden en combineerden knap, maar dat was vooral op het middenveld. Verder dan zo’n twintig meter van ons doel kwamen ze niet.” Aldus hoofdtrainer Etie Jansen. "Het spel van Orion, dat in de vierde divisie uitkomt, lag ons wel. We hangen lekker achteruit en laten de tegenstander het spel maken." meer »

526x gelezen

Hoofdsponsor opnieuw vastgelegd

10 december 13:45  Wij zijn trots en blij te kunnen melden dat De Korrel Beheer B.V. zich opnieuw voor 5 jaar heeft willen verbinden aan v.v. Terschuurse Boys! Ook werd het eerste direct in een nieuw jasje gestoken!meer »

316x gelezen

FIFA 23 toernooi: inschrijving is gestart!

10 december 11:00  Via de QR-code is inschrijving vanaf NU mogelijk. Door het scannen van de code kom je bij de inlogpagina van WePlay Esports. Het inschrijfgeld van 5 euro moet bij inschrijving worden overgemaakt. Op 29 december gaat het dan los en alleen de spelers van de JO11 t/m JO15 mogen meedoen. meer »

160x gelezen

Kerstverloting 2022!

6 december 14:00  De kerstverloting komt er weer aan. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 17 december vanaf 17.30 uur. Ben jij erbij? Wij hopen natuurlijk van wel. Mocht dit toch niet lukken, dan heeft de Evenementencommissie georganiseerd dat je toch mee kan doen!meer »


Terschuurse Boys 1 - Zwart-Wit'63 1: aanvangstijd aangepast

1 december 20:00  Nee, niet om 14:30 maar om 14:00 uur start de wedstrijd van het eerste van TB tegen Zwart-Wit'63 1. Het beloofd een spannende pot te worden tegen de nummer 3 uit Harderwijk. Na deze hopelijk succesvolle pot, is iedereen welkom in de kantine om de wedstrijd van het Nederlandse Elftal tegen de Verenigde Staten te komen kijken. meer »

193x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!