Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Home

Jeugdverloting 2021!

3 mei 10:00  De Jeugdverloting van 2021 vindt plaats op 12 juni!meer »


Beter-laat-dan-nooit-jubileumfeest 60 jaar Terschuurse Boys

2 mei 8:45  Op zaterdag 4 september 2021 gaan we in de herkansing voor het jubileumfeest van Terschuurse Boys. We beginnen om 20.00 uur met de kantinequiz in samenwerking met FC de Rebellen.meer »

325x gelezen

KNVB: veelgestelde-vragen-over-het-coronavirus-en-voetbal

1 mei 8:45  KNVB Op deze pagina bundelen we de meest gestelde vragen over het coronavirus en de gevolgen voor het voetbal. Deze FAQ wordt continu bijgewerkt. Houd deze pagina dus regelmatig in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie en ontwikkelingen.meer »

138x gelezen

Ledenadministratie mei 2021

1 mei 8:00  De competitie-pauze-knop blijft voorlopig ingedrukt. De trainingen gaan in de tussentijd wel gewoon door; iedere keer mag er weer iets meer. En ook de inschrijvingen van nieuwe leden gaat gestaag door. Naast de 3 gebroeders Borsje, zijn er nog 2 jeugdleden als spelend lid genoteerd. meer »

232x gelezen

Update van de KNVB : Indeling Regiocup op 9 april

27 maart 9:00  Dinsdag zijn tijdens de persconferentie wederom weinig versoepelingen bekendgemaakt, ontzettend jammer. Er werd 1 lichtpuntje genoemd: vanaf 31 maart gaat de avondklok om 22 uur in, waardoor we vanaf dan een uur langer kunnen trainen. KNVB Regiocup Ondanks het uitblijven van versoepelingen is er de hoop om dit seizoen nog wedstrijden te organiseren. Zoals we in eerdere updates meldden, zijn alle teams automatisch ingeschreven voor de KNVB Regiocup. We zorgen dat we alles klaar hebben staan om direct te kunnen starten zodra de versoepelingen dat toestaan. Dit geldt zowel voor jeugd als seniorenteams, ook al kunnen de seniorenteams nu nog niet onbeperkt trainen en is het perspectief voor hen vooralsnog anders. Meer informatie over de KNVB Regiocup lees je op www.knvb.nl/regiocup. Uiterlijk 9 april wordt de poule-indeling bekendgemaakt.meer »

351x gelezen

Paaseieren zoeken op het Sportpark: 5 april

22 maart 19:45  Om 10:00 worden de Gigantjes, JO8, JO9 en JO10 van Terschuurse Boys verwacht op Sportpark Overbeek voor de grote jacht naar de paaseieren. En als het weer het toelaat, doen we daarna ook nog de Jeugd-Paas-Bingo er achteraan!meer »

153x gelezen

Marcel 50 Jaar

10 maart 21:15  Onze jeugdvoorzitter is afgelopen maandag 50 jaar oud geworden. Ja, u leest het goed... 50 jaar! Zondagochtend werd Marcel namens de jeugdcommissie verrast met een ontbijt voor het hele gezin en maandag kreeg hij een echte 'GRILLATOR' en 2 t-shirts als aandenken. Nogmaals van harte gefeliciteerd Marcel!meer »

288x gelezen

Ledenadministratie maart 2021

5 maart 9:45  Goed nieuws: we mochten de afgelopen maand opnieuw 3 nieuwe leden inschrijven. Met daartegenover 3 afmeldingen, blijft de teller op 439 hangen. Echt geweldig dat we ondanks het gebrek aan een competitie, zoveel leden trouw blijven aan de club. Dit is zeker ook aan te danken aan de inzet van de jeugdtrainers die stug door blijven gaan. meer »

593x gelezen

Jeugdspelers TB genieten van voetbalmiddag

4 maart 12:00  Uit de Barneveldse Krant van 1 maart: De jeugdcommissie van Terschuurse Boys heeft zaterdag 80 jeugdleden mogen begroeten op de voetbalmiddag voor de jeugd van 7 tot en met 16 jaar. Klk verder voor het hele artikel. Naast de eigen bijdrage van de deelnemers, zijn de kosten van de voetbalmiddag betaald met het mooie bedrag dat Henk van Ginkel bij zijn afscheid aan de jeugdcommissie gaf. meer »

296x gelezen

Planken langs kunstgrasvelden moeten milieuvervuiling tegengaan

24 februari 16:30  www.barneveldsekrant.nl Alle elf kunstgras voetbalvelden (ook die van Terschuurse Boys) in de gemeente Barneveld die worden ingestrooid met rubbergranulaat, moeten eind dit jaar zijn voorzien van zogeheten kantplanken. Deze maatregel moet milieuvervuiling rondom de velden tegengaan. De gemeente trekt hier ruim 100.000 euro voor uit.meer »

171x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!