Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys na verlies bij Oeken uitgebekerd

16 september 2018 9:00

www.barneveldsekrant.nl Terschuurse Boys, dat aan een gelijkspel voldoende had om door te bekeren, ging in Oeken met 1-0 onderuit, waardoor de thuisploeg verder bekert.

Terschuurse Boys, waarin Rob Porte en Jaap van de Weerd ontbraken, had in Oeken een off-day. De ploeg was niet minder dan Oeken, maar kon in de gelijkopgaande wedstrijd geen kansen creëren. Slechts eenmaal hoefde de Oekense goalie in actie te komen. Hij werkte een afstandsschot van Milan van Veldhuizen nog net naast zijn doel. Even daarvoor had Ceriel van Veldhuizen met een goede redding een achterstand voor Terschuurse Boys voorkomen.

Meteen na de hervatting kwam Oeken op voorsprong; 1-0. Daarna verliep de tweede helft zonder dat beide ploegen ook maar voor enig gevaar voor de doelen konden zorgen. Eerst in de 92e minuut had Jeffrey van Belkum zijn ploeg een ronde verder kunnen helpen. Zijn schot belandde echter op de paal en dat betekende voor Terschuurse Boys het einde van het bekeravontuur.