Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys 1 tegen AGOVV 1

3 oktober 2018 19:45

Tot nu toe wist alleen SC Teuge de volle buit binnen te halen in de 3e klasse B; met 6 punten staan ze bovenaan de ranglijst.
Zelf hebben we keurig 4 punten gehaald, maar dat hadden er ook best 6 kunnen zijn. Blijkbaar moesten we de eerste wedstrijd nog even wennen, of was het toch onderschatting? Daar zullen we tegen AGOVV geen last van hebben.

We kennen deze Apeldoornse club uit de nacompetitie van 2017-2018. In de uitwedstrijd verloren we uiteindelijk terecht met 3-0. Op slag van rust kregen we uit het niets een doelpunt om de oren; dat bleek uiteindelijk het kantelpunt van de wedstrijd.

Tijd om te kijken hoe we er nu voor staan. Vorige week wonnen we van - een door blessures geteisterd-  Rood-Wit’58. Voor de rust was het al vrij makkelijk 0-2 geworden door doelpunten van Peter Overeem en Dennis van de Veen. De 2e helft verliep wat moeizamer, maar we gingen toch naar huis met 3 dikverdiende punten.

‘Na de vlekkeloze start van het seizoen heeft AGOVV dan toch een tegenvaller te verwerken gekregen. Drie minuten niet scherp zijn, leidde zaterdag het 1-2 verlies in tegen Batavia’90 uit Lelystad.’ Aldus het verslag van de wedstrijd van vorige week .

Zaterdag gaat de rood-zwarte Terschuurse equipe ook een poging doen om punten te snoepen en daarmee het vlekje van de nacompetitie weg te werken. Dat kon best eens een interessante middag worden. Hup die Boys!