Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys in de slotfase langs AGOVV

7 oktober 2018 7:15

www.barneveldsekrant.nl Terschuurse Boys domineerde de wedstrijd, maar wist pas in de slotfase met twee doelpunten toe te slaan.

In het eerste kwartier was Terschuurse Boys tot driemaal toe dicht bij de openingstreffer. Roy van de Veen en Jeffrey van Belkum werden door doelman Mike Koldenhof met goede reddingen van scoren afgehouden en Jeffrey van Belkum kopte op een voorzet van Rob Porte maar net over. Daarna bleef Terschuurse Boys wel sterker, maar konden beide ploegen weinig meer creëren, zodat de rust met 0-0 aanbrak.

Ook na de hervatting gebeurde er weinig tot de 80e minuut. Doelman Mike Koldenhof hield met een knappe redding de nul voor zijn ploeg vast op een vrije trap van Tomas Vaarkamp. Twee minuten later moest hij toch zwichten en schoot dezelfde speler in een mêlee van spelers uit een moeilijke hoek raak; 1-0. In de 85e minuut was AGOVV nog dicht bij de gelijkmaker. Met een goede redding op een schot van Marco Bosz hield doelman Ceriel van Veldhuizen de voorsprong voor zijn ploeg vast. In de tegenstoot profiteerde Elroy Ecksteen van een misverstand in de AGOVV defensie en gaf de doelman het nakijken; 2-0.