Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys en CJVV delen de punten

14 oktober 2018 7:00

www.Barneveldsekrant.nl De 2-2 eindstand stond bij de rust al op het scorebord. Na de rust gebeurde er weinig meer, dat het vermelden waard was.

In de 5e minuut was Jeffrey van Belkum al dicht bij de openingstreffer, maar de CJVV- goalie verwerkte zijn schot nog net tot hoekschop. Terschuurse Boys behield een lichte veldmeerderheid, maar Tomas Vaarkamp en Rob Porte hadden in kansrijke positie het vizier niet op scherp staan. In de 28e minuut kwam Terschuurse Boys op voorsprong. Rob Porte trof met een lob net onder de lat doel; 0-1. Lang had Terschuurse Boys geen plezier van de voorsprong, want twee minuten later strafte Cees Hoekstra fouten in de defensie af en kopte de gelijkmaker binnen; 1-1. In de 38e minuut sloeg doelman Imo Greveling een hoekschop in de voeten van Milan van Veldhuizen, die vanaf de rand van de zestien de 1-2 liet aantekenen. Op slag van rust profiteerde Evan Holtewes van een misser van Jaap van de Weerd en schoof de gelijkmaker achter Ceriel van Veldhuizen; 2-2.

Na de rust was CJVV de bovenliggende partij. Beide ploegen wisten echter weinig meer te creëren. Eerst in de 86e minuut was CJVV dicht bij de winst. Het schot van Evan Holtewes sprong via de paal het veld weer in. Zo eindigde de wedstrijd in een terechte 2-2.