Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys kan koploper Nieuwland niet verrassen

28 oktober 2018 7:45

Een beter spelend Nieuwland bezorgde Terschuurse Boys de eerste nederlaag. Na een 1-0 voorsprong bij de rust liep Nieuwland in de tweede helft naar een onbedreigde 3-0 overwinning. Bron:www.barneveldsekrant.nl

Hoewel Nieuwland vanaf de aftrap meer aan de bal was, waren de eerste mogelijkheden voor Terschuurse Boys. Jeffrey van Belkum schoot tot tweemaal toe goed in, maar beide keren wist de Amersfoortse doelman de bal corner te werken. Eerst in de 37e minuut wist Nieuwland het veldoverwicht in een doelpunt om te zetten. Een als voorzet bedoelde vrije trap van Lars Hagenbeuk vloog zonder dat iemand de bal raakte in het doel; 1-0.

Na de hervatting verdubbelde Nieuwland in de 52e minuut de voorsprong. Een schot van Derrol Hazelaar vloog via de binnenkant van de paal achter de kansloze Ceriel van Veldhuizen. Terschuurse Boys probeerde nog wel terug te komen in de wedstrijd, maar kon geen kansen creëren. In de 80e minuut besliste Jonathan Kapshima de wedstrijd definitief; 3-0. Even later schoot Peter Overeem de kans op de eretreffer hoog over.