Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys 1 tegen Advendo'57 1

1 november 2018 16:30

Vorige week liepen we tegen de eerste nederlaag van dit seizoen op. De eerste helft konden we aardig meekomen, maar het lukte niet om een goaltje mee te pikken. Toen net voor rust asc Nieuwland het Terschuurse net wel wist te vinden, leken we de moed ietsje op te geven. De tweede helft waren de Amersfoorters ons de baas, al kregen we ook toen nog kansen. De omzettingen en wissels hadden echter niet het gewenste effect.

Maar de vlag hangt er dit seizoen ietsje anders bij. In de selectie van Advendo speelt de topscorer van de 3e klasse B: de 33-jarige Jaap van Doorn heeft er al 7 inliggen. Tijd om deze man een halt toe te roepen.

,,Een prima prestatie.'' Zo oordeelde Jan Fluit over de 0-2 zege van Advendo '57 bij Rood Wit '58. ,,Het enige wat ik de jongens kan verwijten is dat we verzuimden de wedstrijd eerder te 'killen'. aldus het verslag van vorige week.

Het verschil op de ranglijst is precies 1 punt; als wij de wedstrijd zaterdag kunnen ‘killen’, levert dat subiet een hoger plaatsje op de ranglijst op. We gaan ervoor!