Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys weg gecounterd door Teuge

18 november 2018 8:15

Terschuurse Boys was in het veld gelijkwaardig aan Teuge, maar kon de kansen niet benutten. Teuge deed dat in de counter beter en scoorde zowel voor al na de rust tweemaal.

De eerste mogelijkheid was in de 8e minuut voor Ronald Bouwman van Terschuurse Boys, maar zijn afstandsschot vloog net naast Tot de 24e minuut hielden beide ploegen elkaar daarna in evenwicht zonder kansen te creëren. Op dat moment kreeg Terschuurse Boys een strafschop tegen, die Dave Bijsterbos benutte; 1-0. Terschuurse Boys drong aan op de gelijkmaker, maar Peter Overeem mikte bij mogelijkheden tot tweemaal toe net naast. In de blessuretijd verdubbelde Frank Boers uit een counter de score; 2-0.

Nadat Rob Porte in de 48e minuut in kansrijke positie in het zijnet had geschoten, ontsnapte Terschuurse Boys in dezelfde minuut aan een grotere achterstand bij een schot van Frank Boers op de binnenkant van de paal. In de 58e minuut viel de 3-0 toch door een doelpunt van Ruben Wijntjes. Nadat Jeffrey van Belkum twee kansen voor Terschuurse Boys had gemist, scoorde Tristan Schouw uit een counter in de 77e minuut de 4-0. Eerst in de blessuretijd wist Tomas Vaarkamp de spreekwoordelijke eer te redden.