Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys speelt na de rust voor Sinterklaas

2 december 2018 7:45

www.barneveldsekrant.nl Terschuurse Boys speelde voor de rust een goede wedstrijd en kwam op een 1-0 voorsprong. Binnen vijf minuten na de rust had Zwart Wit door twee cadeautjes de achterstand omgezet in een 1-2 voorsprong. Met een derde cadeautje in de 70e minuut trok Zwart Wit met 1-3 aan het langste eind.

Jeffrey van Belkum kwam voor de rust driemaal in kansrijke positie. In de 12e minuut schoot hij goed in, maar redde doelman Stijn van de Belt knap. In de 20e minuut had hij meer succes. Op aangeven van Tomas Vaarkamp zette hij Terschuurse Boys op een 1-0 voorsprong. Vijf minuten later had hij de 2-0 op zijn schoen. In kansrijke positie schoot hij echter naast.

Na de hervatting speelde Terschuurse Boys voor Sinterklaas en kreeg Zwart Wit de overwinning in de schoot geworpen. In de 47e minuut kopte Peter Overeem de gelijkmaker achter zijn eigen doelman; 1-1. Drie minuten later veroorzaakte Gerwin Berkhof onnodig een strafschop, die door Reijer Roelofsen dankbaar werd benut; 1-2. Terschuurse Boys liep achter de feiten aan en Zwart Wit bleef sterker. In de 70e minuut viel de definitieve beslissing. Rob Porte zag zijn pass op Jaap van de Weerd onderschept worden door Erik Jansen, die Quintijn Slagtand in staat stelde de 1-3 te scoren. Terschuurse Boys zocht in de slotfase wel de aanval, maar slaagde er niet meer in te scoren.