Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys 1 tegen SP Teuge 1

27 februari 2019 19:00

Opnieuw een inhaalronde in de 3e klasse B. De reden van de afgelasting was voor ons niet het onbespeelbare veld, maar het overlijden van ere-lid Ab van Veluw.
Op deze 2e maart van 2019 gaan we alsnog deze wedstrijd spelen. Ook VIOS en Batavia gaan hun thuispotje inhalen.

Batavia speelde afgelopen zaterdag ook al thuis. Tegen ons. Nadat in de eerste helft een (naar onze stellige mening) zuiver doelpunt van Gijs Engelbrecht werd afgekeurd wegens vermeend buitenspel, moesten we in de slotminuten van de wedstrijd buigen voor de aanvalsdriften van de kampioenskandidaat.

SP Teuge is de uitdager van de ontbrekende 14e ronde in deze competitie. Deze sportclub uit Teuge heeft een beroerde serie achter de rug; de laatste 5 wedstrijden werd er alleen een puntje gehaald tegen de Barneveldse hekkensluiter.

Voor ons is Teuge een tegenstander van formaat; in de uitwedstrijd gingen we met een 4-1 van het veld af. Terwijl de vliegtuigen en de parachutisten door de lucht zeilden, waren wij het na een goed half uur helemaal kwijt. Tomas Vaarkamp zette in de 2e helft de eretreffer nog wel op het bord.

Sowieso dus tijd voor revanche. Na de winterstop loopt het bij ons allemaal wat lekkerder; de vraag is of wij dit zaterdag weer kunnen laten zien. Teuge zal niet verder willen zakken op de ranglijst. Aan ons de uitdaging om met 3 extra punten een plaats in de mooie middenmoot te bemachtigen.

Welkom dus op Sportpark Overbeek voor deze interessante wedstrijd.