Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

0-4 verlies Terschuurse Boys tegen de koploper

16 maart 2019 20:45

De winst voor ASC Nieuwland was zeker verdiend. Na 5 minuten profiteerde David Wesselman van onnodig balverlies. Op aangeven van Jonathan Katshina wist hij te scoren. De 0-1 score stond dus al snel op het bord, we lieten ons duidelijk overrompelen en ons de kaas van het brood eten.

De daaropvolgende fase was de wedstrijd was van onze kant helemaal niet slecht; ondanks dat Nieuwland de betere partij was leek het steeds meer een gelijkopgaande wedstrijd te worden. Ceriel wist in de 20e en 22e minuut een paar beste kansen van Kevin van de Hooff om zeep te helpen.  Een kwartier voor de rust wisten we ons even uit de druk van ASC uit de spelen, de beste kans voor ons kwam op naam van Rob Porte die zich door de verdediging van Nieuwland heen slalomde.  Helaas was het schot op doel recht in de handen van de keeper.  De 0-1 ruststand gaf ons toch enige hoop; zeker met het idee dat we de 2e helft konden profiteren van de wind in de rug.

Na nog geen 10 minuten in de tweede helft werd die droom om zeep geholpen door Wesselman die voor de 2e keer het net wist te raken. Nieuwland werd ons echt te machtig, door doelpunten van Gokalp (68) en Katshima (73”) liep de score op tot 0-4. Zelf deelden we nog wel een paar speldenprikjes uit door middel van schoten op doel en een enkele vrije trap, maar tot scoren kwamen we ondanks onze inspanningen op het hoofdveld niet. Ook de wissels en omzettingen in het veld brachten niet het gewenste resultaat.

Een terechte nederlaag tegen de vermoedelijke kampioen van de 3e klasse B.  Runner-up Batavia verspeelde vandaag opnieuw punten; ASC Nieuwland nestelt zich weer vast op de nummer 1 plek.  Door dit verlies zijn we teruggezakt naar de 8e plek op de ranglijst. Volgende week komt de nummer 7 (sc Hoevelaken) op bezoek. Uiteraard gaan we dan weer voor de volle winst; dat is hard nodig om weer in het linkerrijtje te belanden.

KLIK HIER voor het album van de pupil van de Week

Opstelling Terschuurse Boys: Ceriel van Veldhuizen, Dennis van de Veen (Gijs Engelbrecht 65”), Jaap van der Weerd, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Rob Porte, Tomas Vaarkamp, Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen (Renco Rozendaal 75”), Ronald Bouwman en Henk van de Hoek (Bjorn Dokter 65”)