Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

5 x raak tegen Zwart-Wit'63

20 april 2019 19:45

Na 20 minuten zaten we al in een zetel. Voordat de tegenstander goed en wel in de gaten had dat we waren begonnen, lag de bal al 3 keer in het netje achter de Harderwijkse doelman.
Vanwege de geboden ruimte kon Tomas Vaarkamp in de 7e minuut er al vandoor om een solo te starten en deze af te ronden met een mooie schuiver.

Enkele minuten later maakte  Jeffrey van Belkum een echte spitsengoal door een voorzet van Ronald Bouwman beheerst achter keeper van de Belt te prikken. Na iets meer dan 20 minuten gooide Tomas de wedstrijd in het slot door de 0-3 aan te tekenen.
Zwart-Wit had in de 35e minuut het tij enigszins kunnen keren door een dot van kans te benutteb: Fabian van Panhuis schoot huizenhoog over.  Intussen had de ontevreden trainer Ahrens al 2 keer een wissel toegepast in de Harderwijkse equipe.

Toch kregen we ook nog meerdere (schiet)kansen om de score te verhogen, maar de pogingen van afstand van Johan Bouwman en Dennis van de Veen misten allen het doel.

Met een (voor de meesten onverwachte) royale voorsprong kan we gaan rusten toen de goedleidende scheidsrechter Maat dus affloot voor de thee,

Na de rust verliep de wedstrijd al net zo voorspoedig als de eerste helft. Jeffrey had graag de definitieve nekslag gegeven toen hij in de 46e minuut alleen op de keeper afging. Dat bleeft Zwart-Wit nog even bespaard.
Natuurlijk moesten de Harderwijkers komen en probeerden dat ook zeker. Onze defensieve luchtmacht was vandaag echter ijzersterk; de hoge ballen waren mooie prooien voor Gerwin Berkhof en Peter Overeem.
Vanwege de aanvallende ambities van Zwart Wit ontstond er nog meer ruimte. Als kers op de taart wisten ook invallers Gijs Engelbrecht en Jelle van de Pol daar handig gebruik van te maken en zo de score nog verder te verhogen.
Een goede teamprestatie vandaag op het warme kunstgras op Sportpark Parkweg.

Volgende week vieren we Koningsdag en de daaropvolgende week is er een inhaalronde. Op 11 mei speelt het eerste een thuispartij tegen sv Otterlo.

Opstelling: Opstelling Terschuurse Boys: Ceriel van Veldhuizen, Dennis van de Veen, Henk van de Hoek, Peter Overeem, Gerwin Berkhof , Rob Porte, Tomas Vaarkamp (Jelle van de Pol), Jeffrey van Belkum (Gijs Engelbrecht "70), Roy van de Veen, Ronald Bouwman en Johan Bouwman ( Bjorn Dokter 75")