Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Terschuurse Boys tegen Otterlo: 0-1

11 mei 2019 19:30

Alleen in de 18e minuut wees scheidsrechter de Witte naar de middenstip om aan te geven dat wij de aftrap moesten nemen. Michiel Broekhuizen vuurde in vanuit een vrij gespeelde positie onhoudbaar in de linkerhoek. Stand-in keeper en debutant Matthias Schreuder kon de bal niet keren.

Terschuur probeerde ook daarna steeds de aanval te zoeken om de score recht te trekken. Met bij vlagen heel aardig veldspel lukte het om regelmatig in de buurt van het vijandelijke doel te geraken. Maar steeds was daar een stug en goed georganiseerde verdedigend Otterlo. In de eerste helft was Tomas Vaarkamp (die van de scheidsrechter goedkeuring had gekregen om met een gipsen hand te spelen) nog het dichtst bij een doelpunt. Ook Otterlo kwam er nog wel eens uit, maar Peter Overeem en Gerwin Berkhof liepen de boel steeds dicht.

Omdat het ook in de tweede helft niet lukte om keeper/aanvoerder Bas Pol te passeren, werd Peter naar voren gestuurd. In de 80e minuut kreeg hij ook de beste mogelijkheid om te scoren, maar zijn schot ging precies de verkeerde kant op. Voor die tijd had Rob Porte ook van afstand al geprobeerd om de wedstrijd open te breken.

Invallers Gijs Engelbrecht, Henk van de Hoek en ook debutant Arjen van de Koot zetten hun beste beentje voor om de nederlaag te voorkomen.  Het mocht niet zo zijn; na iets meer dan 90 minuten was de nederlaag een feit.

De volgorde op de ranglijst is voor geen van beiden gewijzigd; Otterlo staat op de 6e plaats, wij blijven 7e staan.

Volgende week wacht de uitwedstrijd naar de nummer 10 op de ranglijst: AGOVV op Sportpark Berg & Bos in Apeldoorn.  Aanvang wedstrijd: 14:30 uur