Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Fiks verlies tegen AGOVV

18 mei 2019 19:45

De omstandigheden in het 'stadion' waren helemaal in orde en het mooie weer deed de rest. Toch kwamen we nooit goed in de wedstrijd. AGOVV moest nog punten pakken en dat was te zien. Een vrije trap werd in de 25e minuut netjes ingekopt door Hugo Beekers, die daarbij van ons alle ruimte kreeg.

Snel daarna leken we op 1-1 te komen, maar de voorzet van Ronald Bouwman belandde op de Apeldoornse paal. Net voor rust laat Gijs Engelbrecht een mooi pass los richting Tomas Vaarkamp, maar de bal gaat jammer genoeg naast. De blauw-wiiten die zich steeds terug laten zakken om er voortvarend uit te komen waren vandaag veel trefzekerder: net voor rust zorgt Maikel van der Wijk voor meer zekerheid voor lijsbehoud voor AGOVV. Met een 2-0 ruststand gaan we de kleedkamers in. Verder dan 2 ballen op de paal waren we niet gekomen.

Vol goede moed gestart aan de 2e helft, maar het door ons gewenste spel kwam nooit van de grond. Enkele spaarzame leuke aanvallen van de rood-zwarten waren zeker wel te zien; maar de echte dreiging en het vuur mistte bij het gros van de spelers.
Een kolfje naar de hand van AGOVV die door doelpunten van opnieuw Maikel van der Wijk en Marco Bosz zelfs een enigszins geflatteerde 4-0 eindstand liet aantekenen.

We maken ons dus op voor de laatste wedstrijd van dit seizoen, Tegenstander is dan CJVV (kanshebber op de 3e periode) die op 25 mei ons mooie Sportpark komt bezoeken.