Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Nederlaag TB 1 tegen Blauw-Geel'55 1

27 oktober 2019 8:30

Trefzekerder voor de goal en sterker in de duels. Op deze fronten werden we afgetroefd door de ploeg uit Ede. Al in de 6e minuut profiteerde Robin Ahmani van een onoplettendheidje in onze verdediging. In de gelijk opgaande strijd die volgde, was Terschuurse Boys tot tweemaal toe dicht bij de gelijkmaker. In de 26e minuut was Tomas Vaarkamp de doelman te snel af en bood Gydo Vos voor open doel een niet te missen kans. De anders zo trefzekere speler schoot echter naast. Zeven minuten later was hij opnieuw dicht bij de gelijkmaker. Nu stiftte hij de bal knap over de doelman, maar die werkte met een uiterste krachtsinspanning de bal nog net naast.

Net voor rust zorgde Ronny Pronk namens Blauw-Geel voor de 2-0 op het scorebord. Het vlagsignaal van de grensrechter werd hierbij genegeerd door de scheidsrechter.

In de tweede helft probeerden we de wedstrijd wel open te breken, maar het lukt de tegenstander goed om ons uit het 'spel' te halen. Doelman van der Wekken deed de rest.
Tien minuten voor tijd bracht Romin Ahmadi Blauw-Geel'55 in veilige haven: 3-0.

Duidelijke cijfers. Door dit verlies zakken we terug naar een derde plaats, Blauw-Geel zit ons nu op de hielen.
Volgende week komt AGOVV op bezoek.

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Milan van Veldhuizen (65 Bjorn Dokter), Jaap van der Weerd, Rob Porte, Dennis van de Veen, Henk van de Hoek (45 Ronald Bouwman), Tomas Vaarkamp , Gydo Vos en Jeffrey van Belkum .