Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Puntendeling Terschuurse Boys en AGOVV

3 november 2019 8:30

Het verschil in hoogte op de ranglijst was in het eerste helft niet zichtbaar. Onze start was slordig en daardoor onzeker. AGOVV kon daardoor het initiatief nemen en doelman Gerben Hilgers moest al in de 2e minuut een knappe redding verrichten om zijn doel schoon te houden. Onnodig balverlies resulteerde binnen het kwartier in een treffer van Frank Aversch namens AGOVV. Ons team leek 'los zand'.

Na de rust herpakten we onszelf.  AGOVV moest regelmatig achteruit en probeerde zoveel mogelijk te vertragen.
Jeffrey van Belkum en Roy van de Veen waren dicht bij de gelijkmaker, maar doelman Ruben Fremouw hield voorlopig de nul voor zijn ploeg vast.  Ook de schoten van afstand op het doel vlogen allemaal over.  Het leek zo'n wedstrijd te worden waarin je nog 3 uur kan voetballen, maar waarin je nooit scoren gaat.
Maar nadat Gerben Hilgers op een vrije trap van Kevin Jansen zijn ploeg voor een grotere achterstand had behoed, viel in de 75e minuut toch de terechte gelijkmaker. Kevin Jansen wilde bij een doorbraak van Dennis van de Veen redding brengen, maar schoof de bal in eigen doel; 1-1.
Dit gaf moed om aan te zetten en de volle buit binnen te halen. Tegelijk moest ook onze defensie alles bij zetten om de uitvallen van de Apeldoornse voorwaartsen te stoppen.  Gescoord werd er echter niet meer. Gezien de wedstrijd is dat wel oke, maar we moeten volgende week beter uit de startblokken als we in Voorthuizen de wedstrijd tegen de koploper gaan spelen.

Fotoalbum met dank aan Opa Bor
Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Milan van Veldhuizen,  Jaap van der Weerd, Rob Porte, Roy van de Veen (70 Dennis van de Veen), Henk van de Hoek (45 Johan Bouwman), Ronald Bouwman (40 Tomas Vaarkamp) , Gydo Vos en Jeffrey van Belkum

Doelpunten: 0-1 Frank Averesch, 1-1 eigen doelpunt
Gele kaarten: Gerwin Berkhof (TB) en Rogier van Geerenstein (AGOVV)
Scheidsrechter:  Mulder uit Vriezenveen