Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Gelijkspel VVOP - Terschuurse Boys

10 november 2019 8:15

Twee verschillende helften maakten de dorpsderby tot een enerverende pot voetbal waarin de punten uiteindelijk gedeeld moesten worden. Over de hele wedstrijd is dat terecht; al kun je zeggen dat er voor ons in de tweede helft iets meer in had gezeten. In de rust keken we nog tegen een terechte 1-0 achterstand aan. VVOP was voor het rustsignaal beter in de combinaties en de duels.

Op een dieptepass van Tim Witte pikte Niek Bos in de 30e minuut de bal op en schoof de bal in de korte hoek langs doelman Gerben Hilgers; 1-0. Het leek voor ons het moment om meer druk te zetten waardoor we het initiatief in de wedstrijd overnamen.

Doelman Freek van de Steeg dook de bal in de 33e minuut van de schoen van Gydo Vos, die in de 44e minuut opnieuw in een kansrijke positie kwam. Ditmaal kon Stef Overeem het schot nog juist blokken.

In de tweede helft kropen we steeds verder uit onze schulp, VVOP kwam niet veel verder dan lange ballen. In de 53e  minuut was het raak; op aangeven van Tomas Vaarkamp kapte Gydo Vos zich in schietpositie en via de kluts verraste hij doelman Freek van de Steeg; 1-1.  Het bleek oppassen op de uitvallen van VVOP, maar onze defensie onder leiding van Peter Overeem,  hield moeiteloos stand. Met veel inzet, strijd maar ook regelmatig goed combinerend,  bleven we aandringen op de vijandelijke goal.  Jammer dus dat we de winst niet binnen konden halen.
Deze remise bleek uiteindelijk voldoende voor de Voorthuizense ploeg om de 1e periode te bemachtigen.

Foto-album Opa Bor

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Milan van Veldhuizen,  Roy van de Veen , Dennis van de Veen, Henk van de Hoek, Johan Bouwman, Tomas Vaarkamp , Gydo Vos en Jeffrey van Belkum

Doelpunten: 1-0 Niek Bos, 1-1 Gydo Vos
Gele kaarten: Milan van Veldhuizen
Scheidsrechter:  van Maanen