Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Bekeravontuur ten einde voor TB 1

17 november 2019 8:15

Na een akelig lange busreis is het bekeravontuur voorbij. In de eerste knock-out ronde was Swift'64 ons de baas; de Swifterbantse ploeg profiteerde goed van ons slordige, en bij vlagen matte spel. Regelmatig waren ze ons ook fysiek de baas. Na vijf minuten had Rowan Lijster de openingstreffer al gemaakt. We hadden wel veel balbezit tegen een op de counter spelend Swift, maar echt gevaarlijk werd het nauwelijks. Slechts eenmaal was het dicht bij de gelijkmaker. Op een voorzet van Gydo Vos kopte Roy van de Veen goed in. Met een knappe redding hield doelman Menno Seinen zijn doel echter schoon.

Wesley van Klaveren was na een half uur wel doeltreffend en zorgde dat de 2-0 genoteerd kon worden. Een volop op de aanval spelend Terschuurse Boys was in de 39e minuut nog wel dicht bij de aansluitingstreffer, maar de vrije trap van Gydo Vos belandde op de lat.

Na de thee-loze rust werd op het fluitsignaal van scheidsrechter Letschert de tweede helft gestart. In de 48e minuut leken de boys de achterstand te verkleinen, maar de kopballen van Peter Overeem en Jeffrey van Belkum vlogen rakelings naast.

In de 60e minuur gooide Mark Veldman de wedstrijd op slot door de 3-0 aan te tekenen.
Gerco Berkhof en Jeffrey van Belkum waren in de slotfase nog wel dicht bij de eretreffer, maar doelman Seinen wist met goede reddingen de nul voor zijn ploeg vast te houden.

De boek van de beker kan dicht voor dit seizoen.
Volgende week weer competitie. Tegenstander is dan Rood-Wit'58 uit Putten. We spelen dan thuis.