Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Winst tegen hekkensluiter Teuge

1 december 2019 9:45

De twee doelpunten van respectievelijk Milan Veldhuizen en Peter Overeem voor rust waren voldoende om de overwinning over de streep te trekken. Net zoals de laatste weken begonnen we ook deze wedstrijd wat stroef. Nauwelijks waren we gestart of Dave Bijsterbosch had namens Teuge de bal achter onze keeper liggen. We namen na het doelpunt het initiatief, maar het duurde tot de 36e minuut voor de gelijkmaker viel. Uit een hoekschop van Gydo Vos werd de bal driemaal ingeschoten, maar pas de vierde poging verdween achter doelman Jesper Bleumink; 1-1. Vier minuten later schoot Peter Overeem ons naar de voorsprong; 1-2.

Ook na de hervatting waren we heer en meester, ook al werd het niet meer zo goed als de laatste 20 minuten voor de rust. Kansen kwamen er ook, maar Jesper Bleumink redde een paar maal goed op de inzetten van onze voorwaartsen.

Natuurlijk bleef het oppassen voor de uitvallen van Teuge. Met een hoopvolle 1-2 stand bleef de thuisploeg gaan in pogingen een broodnodig punt binnen te slepen.  We moesten dus veel werk blijven verzetten om te voorkomen dat er kansen werden weggegeven.  Deze inspanningen werden beloond, zodat de dik verdiende overwinning een feit was na 90 minuten.
Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Milan van Veldhuizen,  Roy van de Veen , Dennis van de Veen, Jaap van der Weerd, Rob Porte, Tomas Vaarkamp , Gydo Vos en Jeffrey van Belkum

Doelpunten: 1-0 Dave Bijsterbosch, 1-1 Milan Veldhuizen, 1-2 Peter Overeem
Gele kaarten: Dennis van de Veen
Scheidsrechter:  G. Smeenk
Toeschouwers: 150

De komende 3 zaterdagen voor de winterstop spelen we steeds thuis. We ontvangen dan SKV, Stroe en Rood-Wit'58 (restant wedstrijd).