Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys 1 tegen Zeewolde 1

31 januari 2020 7:15

De eerste wedstrijd van dit seizoen op 21 september 2019 was een uitwedstrijd. Tegen een goed spelend Zeewolde wisten we de eerste drie punten uit het vuur te slepen. Twee keer scoorde Gydo Vos , beide keren op aangeven van Roy van de Veen. Namens Zeewolde schoot Reinier Joustra in de 90e minuut de bal in de touwen. Noemenswaardig is ook zeker de gestopte penalty door TB-keeper Gerben Hilgers in de blessuretijd.
Met de return van zaterdag begint de tweede helft van de competitie.

Hierbij een hartelijk welkom aan alle bezoekers van het Sportpark.

‘Zeewolde heeft de kans voorbij laten gaan om verder afstand te nemen van de onderste plaatsen. Hoewel de hele wedstrijd de bovenliggende partij zag de ploeg geen kans de 1-1 die bij rust op het bord stond om te zetten in winst.’ Aldus het verslag van de wedstrijd van Zeewolde tegen Rood-Wit’58 van afgelopen zaterdag.

Ook wij zijn niet tevreden over het eerste potje van 2020. Een sterk Otterlo kreeg ons al snel op de knieën. Ons spel en onze strijdlust waren niet voldoende om daar verandering in te brengen. Een terechte 3-0 was het resultaat, met als gevolg dat we nu genoegen moeten nemen met een 4e plaats op de ranglijst. De middenmoot zit ons strak op de hielen.

Promovendus Zeewolde van hoofdtrainer Peter Epe wil graag aansluiten bij die middenmoot van de ongekend spannende 3e klasse B.

Aan scheidsrechter Klaassen uit Achterveld de eer om deze, hopelijk mooie pot, te leiden. Samen met pupil van de week Sven van Maanen zal hij de aftrap verzorgen. De wedstrijdbal is gesponsord door onze trouwe Supportersvereniging. Waarvoor hartelijk dank!