Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Zeewolde wint van Terschuurse Boys

1 februari 2020 20:30

In een niet al te beste wedstrijd kwamen we net voor rust op 1-0 voor. Een vrije bal recht voor de goal en net buiten de 16, werd er door specialist Gydo Vos onberispelijk ingeschoten. Een groot gedeelte van de eerste helft moesten we weerstand bieden tegen de druk van Zeewolde. Dat lukte goed, het doel bleef schoon. De eerste kansen gelijk na de aftrap waren voor ons. Maar net als vorige week gebruikten we deze buitenkansjes niet. Vanwege de voorsprong gingen we niet ontevreden aan de thee. Maar de tweede helft verliep niet naar wens.

De meeste supporters werden onderweg naar het hoofdveld verrast door het onaangename nieuws van de tegentreffer van Zeewolde in de eerste minuut van de tweede helft. Het schijnt een mooie goal geweest te zijn.

Het lukte ons steeds minder goed om de bal uit de eigen zestien te houden en aansluiting te vinden met de voorste linies. In een van de verdedigende acties was Milan van Veldhuizen zo ongelukkig om de bal achter de eigen keeper te koppen. Zo waren de rollen snel omgedraaid.

In de 75e minuut ging het van Hosanna naar drama. Scheidsrechter Klaassen legde de bal op de stip nadat Jeffrey van Belkum over de knie ging.  Dit kansje lieten we niet glippen. Gydo schoot keurig in.
In een poging zo snel mogelijk weer af te trappen, ging onze topscoorder de bal uit het net halen en veroorzaakte daarmee een opstootje met wat duw- en trekwerk.
Ronald Hoek van Zeewolde kreeg daarbij zijn 2e gele prent en moest vertrekken. Ook Gydo Vos kreeg een kaart, maar dat was een rechtstreekse rode.

Met een twee-twee stand en met 10 tegen 10 ging het verder. Maar ondanks alle inspanningen werd het niet beter. Het werd zelfs een verloren middag toen de bal ook voor Zeewolde op de stip ging.  Een teleurstellende middag al met al.

Deze week moet de rug weer recht voor de uitwedstrijd tegen Hoevelaken.
Wellicht de uitgelezen pot om weer eens te laten zien wat we kunnen.