Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Vroege pingel nekt Terschuurse Boys

8 maart 2020 8:15

We hadden, gezien de tweede helft, meer verdiend in de topper tegen Zwart Wit dan een 1-0 nederlaag. Het vuur van de laatste wedstrijden ontbrak bij ons in de beginfase. Via een terechte penalty wist Zwart Wit daar dankbaar gebruik van te maken. Later herpakten we onszelf, maar toch bleven in de eerste helft de beste kansen voor de thuisploeg. Dankzij reddend werk op de doellijn van Henk van de Hoek en Gerwin Berkhof werd erger voorkomen.

Qua voetbal deden we niet voor de zwartwitters onder, maar het creeeren van kansen werd ons moeilijk gemaakt.  De voorsprong werd goed bewaakt door de verdedigers uit Harderwijk.
Zo ook in de tweede helft; de meeste kansen waren voor ons maar de doelpogingen van Jeffrey van Belkum en Gydo Vos op de gelijkmaker stranden op de keeper of misten net het doel. De goed leidende scheidsrechter Beldman moest na 94 minuten toch voor het einde fluiten.
Geen enkele punt behaald uit deze uitwedstrijd, en dat is een beetje zuur. Een gelijkspel was minimaal verdiend geweest. Het mocht niet zo zijn.

Volgende week ontvangen we koploper en winnaar van de tweede periode op ons Sportpark.

Doelpunten: Reyer Roelofsen (penalty)
Gele kaart: Gerben Hilgers
Opstelling:  Gerben Hilgers, Jaap van der Weerd (Gerco van de Fliert), Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Dennis van de Veen, Henk van de Hoek (Rob Porte), Roy van de Veen, Johan Bouwman, Gydo Vos,  Jeffrey van Belkum, Tomas Vaarkamp.