Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Batavia verdringt Terschuurse Boys van tweede plaats

5 december 2017 22:45

Terschuurse Boys ging tegen een irritant, maar beter spelend Batavia met 0-3 onderuit en moest de tweede plaats afstaan aan de tegenstander. Het eerste kwartier kreeg Terschuurse Boys de beste kansen.

In de 7e minuut schoot Jeffrey van Belkum op een voorzet van Rudi Overeem goed in, maar met een knappe redding voorkwam doelman Demi Loetoer een achterstand voor zijn ploeg. Even later vloog een afstandsschot van Hans van Essen rakelings naast. Batavia werd daarna sterker en kwam na een half uur op 0-1. Roberto Doufikar kopte uit een hoekschop raak. Batavia bleef sterker en in de 40e minuut ontsnapte Terschuurse Boys aan een grotere achterstand, toen Roberto Doufikar voor open doel miste.

Meteen na de hervatting kreeg Batavia een strafschop en daaruit scoorde Kevin Olaria de 0-2. Batavia controleerde de wedstrijd en Terschuurse Boys kon alleen maar counteren. In de 56e minuut voorkwam doelman Demi Loetoer op een schot van Rob Porte met een goede redding de aansluitingstreffer. Vier minuten later was de wedstrijd beslist. Na een schot op de lat scoorde Kevin Olaria in de rebound; 0-3. Nog eenmaal was Terschuurse Boys dicht bij de eretreffer, maar Roy van de Veen stuitte op de doelman. Batavia bleef tot het eindsignaal sterker, maar kansen kwamen er niet meer.
Bron: Barneveldsekrant.nl