Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Gemengde gevoelens bij TB1

26 september 2020 8:30

Ja, de gehate nul op de puntenlijst is weg. En ja, we hebben 2 keer gescoord. Maar toch voelde het gelijke spel tegen AGOVV niet als een overwinning. Toen Ronald Bouwman in minuut 55 de bal achter de misperende Apeldoornse goalie prikte, leek er geen vuiltje aan de lucht. De eerste helft was voorbijgegaan zonder noemenswaardige hoogtepunten; de twee teams hielden elkaar in evenwicht met hier en daar een speldenprikje.

De tweede helft bracht meer spektakel; het Terschuurse offensief bracht ons regelmatig dicht bij de goal en de verdiende treffer bleef dan ook niet uit.

Toch wist AGOVV in de 73e minuut langszij te komen door het benutten van een strafschop. Randje 16 werd door ons een overtreding gemaakt en scheidsrechter Funck legde de bal op de stip. Penaltykiller Gerben Hilgers kon niet voorkomen dat de bal in de rebound toch werd ingeschoten.  Drie minuten later schatte onze uitkomende doelman een voorzet verkeerd in, zodat AGOVV het tweede kadootje uit kon pakken.

Een sterker Terschuur bleef het laatste kwartier volop de aanval zoeken.  Bij de jacht op de gelijkmaker werd voor de goal niet steeds de juiste keuze gemaakt; billenknijpend moesten we tot de 90e minuut wachten op de bevrijdende goal. En die kwam van aanvoerder Peter Overeem. Het juichverbod werd toen even opgeheven.

In de felle en vooral spannende strijd om de drie punten bleef het wel steeds oppassen op de uitvallen van AGOVV. Maar de 2-2 bleef op het bord bij het affluiten van deze game.

Gemengde gevoelens dus.

Volgende week gaan we voor de tweede keer dit seizoen naar Putten om tegen Rood-Wit'58 te spelen. De eerste keer was voor de beker; die wedstrijd werd door ons met 2-1 gewonnen. We gaan daar opnieuw voor de driepunter (als tenminste de rottige corona geen roet in het eten gooit)