Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Hard gewerkt en puntje verdiend

30 april 2022 18:00

Door hard te werken hebben we vandaag een punt meegenomen uit Veenendaal. Toen de goed leidende scheidsrechter van Dussel na iets meer dan 90 minuten affloot, stond nog steeds de 0-0 op het scorebord. Na twee belabberde wedstrijden kunnen we nu wel tevreden terugkijken op een redelijk gelijkwaardig potje. De behaalde punt zorgt er daarnaast voor dat we blijven aanpikken bij de middenmoot in de 3e klasse B.

Het eerste kwartier stonden we goed onder druk. Maar liefst 5 corners op een rijtje moesten we verwerken. Het was alle hens aan dek. Bij de laatste corner wist een Venendaler de bal over onze aanvoerder Peter Overeem heen te koppen en daarmee ook keeper Gerben Hilgers te verrassen. Onze vlaggenist Jan Kleut constateerde echter een onvolkomenheid in de aanval (namelijk buitenspel) en daarmee was de scheidsrechter het roerend eens.
De juicharmen van de thuisploeg konden naar beneden. Wel onder protest.

Toen we die storm hadden overleefd, kropen we uit onze schulp. Gino Kamphorst, Jeffrey van Belkum en Tomas Vaarkamp werden op regelmatige basis door onze middenvelders bediend. Ook uitblinker Peter stoomde eenmalig goed mee op naar voren, maar tot doelpunten kwam het niet.
Net als in de tweede helft stond onze verdediging weer ouderwets hun mannetje.
Veenendaal drong aan. Maar met Porte op het middenveld die rust en vertrouwen bracht, lieten we ons niet gek maken.

In de laatste 5 minuten moest aanvoerder Overeem zich nog wel twee maal behoorlijk uitrekken om VV Veenendaal van het scoren te behouden, maar met het gewenste resultaat. ' Hm, zij lijken meer blij met een punt dan wij', bromde een supporter van de thuisploeg na afloop. En daar heeft hij helemaal gelijk in. Maar vooral de strijdlust en het voetbal geven moed voor volgende week. De kraker TB - VVOP staat dan op het programma. Tot dan.

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Gerwin Berkhof, Dennis van de Veen, Niels Overeem , Hans van Essen, Gino Kamphorst, Rob Porte,  Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen en Tomas Vaarkamp ,  WISSELSPELERS: Henk van de Hoek, Gydo Vos, Kevin Emond, Sven van 't Bosch