Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Twee verschillende helften bepalen eindstand op 2-2

21 mei 2022 16:45

Van fijne voorsprong bij de rust naar penibele laatste minuten. Rare sport dat voetballen. Gezien de eerste helft met veel kansen, best aardig voetbal en een verdiende voorsprong, gingen we vol vertrouwen aan de thee. We wisten al dat de Harderwijkse ploeg zich niet zomaar gewonnen zou geven; zeker niet gezien de linke stand op de ranglijst. Met volle inzet namen ze ons het heft uit handen.

Dat resulteerde in de 65e minuut in een 1-1 vanuit een vrije trap. De behaalde voorsprong uit de eerste helft (corner Gydo, doorkoppen Porte, knie van tegenstander= goal) werd daarmee weer teniet gedaan.

Bij ons ging er een tandje bij. Tomas Vaarkamp maakte een van zijn mooiste doelpunten van dit seizoen. Van links liet hij met een prachtig schot de keeper van Zwart-Wit'63 kansloos.
De nummer 12 op de ranglijst zette daarna alles op alles om het vege lijf te redden. Met als gevolg dat de tweede ballen steeds vaker voor de bezoekende spelers waren. Op het veld ontspon een waar gevecht. Het werd er niet mooier, maar wel steeds spannender op.
De wissels aan onze kant waren niet heel succesvol deze keer en we werden steeds verder gedwongen op eigen helft te acteren. Uit een van de zwart-witse aanvallen viel dan ook de 2-2. Ver in blessuretijd moest Gerben nog twee maal met gevaar voor eigen leven de bal keren. Een nederlaag werd hiermee afgewend.

Dat zou ook teveel geweest zijn van het goede. We hebben een puike eerste helft gespeeld, maar helaas zonder de zo gewenste doelpunten op de kansen van Porte, Jeffrey en Gydo.

Vanuit de nummer 11 positie op de ranglijst reizen we volgende week af naar SKV.

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Dennis van de Veen, Henk van de Hoek, Melvin Vaneveld, , Rob Porte,  Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen, Gydo Vos en Tomas Vaarkamp. WISSELSPELERS:  Dani van de Pol, Hans van Essen, Gino Kamphorst, Milan van Veldhuizen en Gerco van de Fliert
Grensrechter: Bart van Essen