Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

Vooruitblik Terschuurse Boys 1 tegen Zeewolde 1

2 juni 2022 8:30


Van de Kelderklasse tot de Championsleague: het nobele voetbalspel zorgt wekelijks voor bizarre wendingen en evenzoveel verrassingen.
En wie had dus de spanning rond deze laatste en beslissende ronde in de 3e klasse B kunnen voorspellen?

In het kort: bij winst of gelijkspel vandaag zijn we 'veilig', bij verlies gaan we de nacompetitie in voor lijfsbehoud in de 3e klasse. Arbiter Smeenk heeft op Sportpark Overbeek de leiding over deze interessante 26e speelronde.

Ook de kampioen van deze klasse zal aanstaande zaterdag bekend worden. Gaat sv Otterlo zegevierend over de finish of worden ze toch nog ingehaald door AGOVV?

 

Onze tegenstander Zeewolde, die we hierbij van harte welkom heten, wist vorige week de thuiswedstrijd tegen ONA zeer succesvol af te sluiten. Het werd 4-0. Hiermee is het team van interim-coach Ruben Schipper beland op een solide 4e plek op de ranglijst.

 

Wij mochten deze week nagenieten van een fijne winstpartij. In het mooie Wageningen stond er bij de plaatselijke SKV een bijna onwerkelijke 0-6 op het scorebord na het laatste fluitsignaal. Dat was leuk. En ook bitter noodzakelijk.

 

Of we een dergelijke uitslag ook bij het (voorlopig) laatste potje kunnen noteren? Wie weet.

Welkom voor iedereen die dit komt meebeleven op ons geliefde Sportpark. Prettige wedstrijd.


Terschuurse_Boys_1_Zeewolde_1_1--2--2020_054.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!