Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsors

We blijven 3e klasse!

4 juni 2022 19:00


Een zucht van verlichting golfde over Sportpark Overbeek nadat de rustige maar bekwame scheidsrechter Smeenk affloot voor de allerlaatste competitiewedstrijd van seizoen 2021-2022. Kleine traantjes in de ooghoeken en warme handdrukken volgden. De handhaving in de 3e klasse is een feit en de blijdschap en de opluchting hierover waren achteraf nog groter dan verwacht.

We hadden vandaag 1 missie: niet verliezen. En met alle krachten die de spelers in zich hadden, is dat gelukt. 

Dat Zeewolde vandaag niet was gekomen om ons de winst op een presenteerblaadje aan te leveren, liet het bestuur en de staf bij de ontmoeting in de bestuurskamer al weten. In de wedstrijd werd dat zichtbaar: de polderclub kreeg een paar beste kansen op de openingstreffer. Fortuinlijk voor ons ging de ballen over het doel. 

Het spel ging op en neer en bleef spannend. Net voor rust was Tomas Vaarkamp zijn directe opponent twee keer de baas en kon zo diagonaal de bal van rechts in het linkerzijnet mikken. Het was de beloning van ons slotoffensiefje net voor rust. 

Net na rust was er een domper te verwerken; Zeewolde kwam met een keurige goal langszij. Zenuwslopend was de rest van de pot: de berichten van de voorsprong van Zwart-Wit'63 op het veld van Putten sijpelden binnen. Het doemscenario rammelde al aan hek van ons Sportpark, maar werd niet bewaarheid. Het benodigde punt werd binnengehaald met letterlijk bloed, zweet en tranen.

Leider Rik deed na de wedstrijd richtte via de microfoon een hartelijk woordje aan de afzwaaiende Dennis van de Veen. Hij zette een streep achter een 12-jarige carriere in de A-selectie. Mooie tijden waren het. Bedankt!
Ook leider Jan Kleut werd met een warme haddruk en een leuke envelop bedankt voor zijn inzet. 

Daarna werd de zomerstop vrolijk ingeluid met drankjes, dansjes en muziek. 
Tot volgend seizoen!

Opstelling: Gerben Hilgers, Peter Overeem, Hans van Essen, Gerwin Berkhof, Henk van de Hoek, Melvin Vaneveld, Rob Porte,  Jeffrey van Belkum, Roy van de Veen, Gydo Vos en Tomas Vaarkamp. WISSELSPELERS:  Dani van de Pol, Dennis van de Veen, Bram van Leeuwen, Gino Kamphorst, Milan van Veldhuizen en Ronald Bouwman
Grensrechter: Bart van Essen

20220604_164405.jpg
20220604_164349.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!